Adreslabels

Adres- en/of bagagelabels zijn de ideale accessoire voor een reistas of koffer, zodat je altijd de goede bagage mee zal nemen. Verschillende soorten adreslabels zijn beschikbaar op Travelbags.nl.

1 - 36 van 41 artikelen

Aanbevolen

Onmisbaar voor op reis: een adreslabel

Adreslabels zijn een onmisbare accessoire om bagage te personaliseren. Uiteraard is het belangrijkste doel van een bagagelabel dat bij vermissing van bagage, de eigenaar van de bagage snel kan worden gevonden.

Adreslabel: gemakkelijk jouw reistas of koffer terugvinden

Om eenvoudig de bagage terug te vinden tussen alle andere reistassen en koffers van medepassagiers is een bagagelabel ideaal. Daarnaast is een adreslabel ook handig wanneer bagage kwijtgeraakt is. Aangezien dan de rechtmatige eigenaar gevonden kan worden door middel van de gegevens op het label. Reis je met het vliegtuig? Zorg er dan voor dat je het adres omgekeerd in het adreslabel plaatst, zodat de adresinformatie niet direct getoond wordt. Kies je voor een kofferlabel waarin de gegevens niet direct zichtbaar zijn? Op Travelbags.nl zijn verschillende adreslabels te vinden van bekende merken, zoals van Samsonite. Nu nog een aantal extra tips om je goed voor te bereiden op de reis naar de ultieme vakantiebestemming. Als wordt gekozen voor een contrasterende kleur kofferlabel, dan kun je de bagage als snel vinden. Het is handig om een internationaal telefoonnummer op het label te plaatsen. 

Bagagelabels online bij Travelbags.nl

Hoe vervelend zou het zijn om jouw bagage te verliezen? Met een adreslabel zorg je ervoor dat de bagage zo snel mogelijk weer bij je terechtkomt. Koop jouw koffer of reistas met adreslabel natuurlijk op Travelbags.nl. En, voor de last-minute vakantiegangers heb je binnen een werkdag je adreslabel in huis! Wel zo handig om goed voorbereid op vakantie te gaan. Voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.