Leren aktetassen

Met een leren aktetas kom jij goed voor de dag! In een leren aktetas is ruimte voor alle documenten en verdere benodigdheden die jij nodig hebt voor je dag naar kantoor. Met een aktetas van leer kom jij sijtlvol voor de dag op kantoor. In ons assortiment vind je leren aktetassen van veel verschillende topmerken zoals Castelijn & Beerens en Burkely.

1 - 36 van 150 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Maak kennis met de leren aktetas  

Heb jij een leren aktetas nodig? Neem een kijkje bij Travelbags. In ons assortiment vind je leren aktetassen in verschillende kleuren, formaten en prijsklassen. Ook kun je bij ons mannen aktetassen en vrouwen aktetassen vinden. Topaanbieders zoals Plevier, Castelijn en Burkely, bieden dankzij de beste technieken een optimaal gebruiksgemak.  

Het voordeel van een Leren aktetas  

Met een leren aktetas kom je niet alleen heel stijlvol voor de dag; de koffer is ook heel gebruiksvriendelijk. De leren aktetas is speciaal ontworpen voor het vervoeren van zakelijke documenten. De binnenkant van de leren aktetas zit vol met handige opbergvakken voor waardevolle spullen, zoals een pen, mobiel of sleutels. Dankzij de handige organizers kun je jouw bagage makkelijk terugvinden. Daarnaast zijn hebben de meeste leren aktetassen een handvat, zodat je de hem makkelijk met je mee kan nemen. In ons assortiment vind je leren aktetassen in veel verschillende formaten. Wil je meer informatie om jouw ideale leren aktetas te vinden? Ontdek dan onze uitgebreide adviespagina

Aktetassen in verschillende leersoorten  

In ons assortiment vind je aktetassen van veel uiteenlopende soorten leer. Kunstleer is geen natuurproduct en bestaat uit kunststof die aangebracht wordt op het textiel, wat lijkt op leer. Deze stof is makkelijk te onderhouden, en is vergeleken met andere leersoorten relatief goedkoop. Splitleer is een goedkopere leersoort dat ontstaat wanneer de huid in meerdere lagen wordt opgedeeld. Splitleer is 100% natuurlijk leer. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bewerkingen. Rundleer is een van de populairste leersoorten. Rundleer is een leersoort dat afkomstig is van koeien, buffels of de yak. Deze leersoort is te herkennen aan de structuur van het leer. Runderleer is wat zwaarder en vaak wat stugger. Wil je meer lezen over verschillende soorten leer voor jouw leren aktetas? Neem dan een kijkje op onze adviespagina voor meer informatie. 

Leren aktetassen koop je bij Travelbags! 

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de leren aktetas? Dan kun je hem binnen veertien dagen retourneren. Heb je een vraag over een specifieke leren aktetas, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte leren aktetas. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kun je de leren aktetas eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!