Samsonite Stackd

De Samsonite Stackd serie is een collectie ontworpen voor de moderne reiziger. In deze uitgebreide collectie vind je koffers, rugzakken en toilettassen. Alle producten zijn uitgerust in moderne kleuren met een urban uitstraling. Ontdek hier de gehele collectie bij Travelbags.

1 - 21 van 21 artikelen

Aanbevolen

Samsonite

Het merk Samsonite is in 1910 opgericht en is met deze alle ervaring uitgegroeid tot marktleider in de bagagesector. Door constant te blijven innoveren en nieuwe technieken uit te vinden zijn de koffers en tassen uitgegroeid tot lieveling van vele klanten. Daarnaast speelt duurzaamheid een hele grote rol bij Samsonite. Het merk produceert niet allen producten die heel lang mee gaan vanwege de fantastische kwaliteit, ook vind de productie plaats in Europa. Door hier de producten te produceren kan Samsonite de CO2 voetafdruk zo laag mogelijk houden.

Stackd: Voor de moderne reiziger

De Stackd koffers van Samsonite zijn door de geavanceerde kleuren en de praktische functies ontworpen voor de moderne reiziger. De matte schalen zijn zeer krasbestendig door het materiaal polycarbonaat. Daarnaast zijn de koffers door dit materiaal ook licht in gewicht, flexibel en enorm stevig. Je kunt er zeker van zijn dat jouw spullen goed beschermt zitten in de koffer. Niet alleen zijn je spullen goed beschermt, ook kun je de koffers overzichtelijk inpakken door de verschillende inpaksystemen. Je kunt je Stackd koffer goed matchen met een Stackd rugzak en/of toilettas.

Samsonite Stackd bestel je bij Travelbags

Heb jij jouw nieuwe koffer, rugzak of toilettas gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij Travelbags. Zo kun jij tijdens je volgende reis genieten van je nieuwe item. Niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk dan de volledige koffer, rugzakken of toilettassen collectie bij Travelbags.