Samsonite backpacks

Een Samsonite backpack is perfect voor als je graag op pad gaat en genoeg spullen met je mee wilt nemen. Ondanks de grote inhoud is een Samsonite backpack tas een lichtgewicht. Samsonite maakt gebruik van de nieuwste technieken omdat het blijft innoveren. Daarom vind je hier de ideale backpack om te gebruiken voor bijvoorbeeld school of werk!

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Samsonite
Serie Ecodiver | Roader

1 - 17 van 17 artikelen

Aanbevolen

Samsonite backpacks zijn ideaal voor je school of werk

De praktische lichtgewicht backpacks van Samsonite zijn geschikt om te gebruiken voor school of werk. Doordat Samsonite blijft innoveren is een backpack licht in gewicht wat prettig is als je veel met een backpack op je rug gaat lopen. Samsonite staat voor uitstekende kwaliteit door het blijven innoveren van het product. Dat is bij de backpacks ook goed te zien. De backpacktassen zijn van topkwaliteit gemaakt door gerecycled materiaal. Hiermee draag je dus ook direct een steentje bij aan het milieu.  

Veilig je laptop meenemen in je backpack

Samsonite backpacks beschikken over een laptopvak. De grootte van het laptopvak varieert van 14” tot 17,3 inch. Dit maakt de backpack tas geschikt om een laptop in mee te nemen. Het laptopvak in de backpack zorgt voor extra bescherming van je laptop. Op de laptoptas formaat pagina vind je advies over hoeveel inch je laptopvak dient te zijn. Zo voorkom je dat de laptop niet in de tas past. Bekijk goed bij de productomschrijving hoe groot het laptopvak is. Gevonden welk laptopvak je nodig hebt? Zoek dan je nieuwe Samsonite backpack uit!

Travelbags: Officieel Samsonite dealer

Ook voor een Samsonite backpack ben je bij Travelbags aan het juiste adres. Travelbags biedt namelijk het gehele grote assortiment van Samsonite aan. Je hebt dus genoeg keuze om jou nieuwe backpack tas uit te zoeken. Nog een voordeel van het bestellen via Travelbags is dat onze klantenservice je graag helpt bij je vragen! Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan het aanbod in Samsonite rugzakken. Hier vind je niet alleen de grote backpack tassen, maar alle rugzakken van Samsonite.