Samsonite harde koffers

Ben jij zoekende naar een harde Samsonite koffer? Dan zit je hier helemaal goed!

Al een ruime eeuw is Samsonite een fenomeen in de wereld van bagage. Ze blijven zich innoveren in zowel design als materialen. Samsonite levert enkel kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met een Samsonite hardcase koffer kun je met een gerust hard op reis.

1 - 36 van 243 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Altijd een TSA slot op een Samsonite harde koffer

Alle Samsonite harde koffers zijn voorzien van een TSA-slot. Dit slot zorgt ervoor dat de controlediensten niet je slot hoeven te forceren mochten ze een controle willen uitvoeren. De controlediensten hebben namelijk een loper waarmee elk TSA-slot geopend kan worden. Wanneer je dus kiest voor een harde koffer van Samsonite zul je nooit je koffer met een geforceerd slot terugvinden op de band.

Welk materiaal hardcase koffer kies jij?

Je hebt de keuze in verschillende materialen wanneer je op zoek bent naar een harde koffer van Samsonite. Kies voor je het meest innovatieve materialen zoals Curv? Bestand tegen grote temperatuurverschillen, extreem duurzaam, buigzaam, maar toch praktisch onbreekbaar. Of ga je voor polycarbonaat? Wat betreft eigenschappen komt polycarbonaat in de buurt van Curv, maar het is wel weer iets zwaarder, waardoor je minder in je koffer kunt meenemen.

Daarnaast zijn er nog harde Samsonite koffers die gemaakt zijn van ABS en polypropyleen.  Polypropyleen is ook sterk er keihard, maar weer een stukje zwaarder dan polycarbonaat. Wel een zeer geschikt materiaal als je een degelijke harde koffer wilt, maar ook weer niet te veel geld wilt uitgeven. Harde Samsonite koffers van ABS zijn het voordeligst en het meest geschikt voor mensen die af en toe op reis gaan.

Of je nu op zoek bent naar een voordelige handbagage koffer voor een citytrip of een duurzame koffer voor een vakantie van meer dan 3 weken? Met meer dan 200 hardcase Samsonite koffers weten wij zeker dat er ééntje tussen zit die geschikt is voor jou!