Samsonite kofferriemen

De kofferriemen van Samsonite zijn veilig, functioneel en opvallend. Het merk maakt kofferriemen in allerlei soorten, maten en kleuren.

Filteren
Categorie
Prijs
1620

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Samsonite kofferriem kopen?

Als marktleider op het gebied van bagage weet Samsonite als geen ander hoe bagage veilig, handig en tegelijkertijd stijlvol vervoerd kan worden. Een goede koffer biedt natuurlijk al bescherming tegen het beschadigen of verliezen van persoonlijke items. Bescherm persoonlijke spullen nóg beter door de koffer extra te verzegelen met een kofferriem.

Diverse kofferriemen van Samsonite

Een kofferriem kan om de koffer heen worden gedaan en laat de koffer extra opvallen. Hierdoor is de koffer altijd herkenbaar en makkelijk terug te vinden op de bagageband van het vliegveld. Maar dat is niet het enige, een kofferriem draagt ook bij aan een stukje extra veiligheid. Daarom hebben veel kofferriemen een geïntegreerd TSA-slot. Dit is erg handig voor koffers die geen slot hebben. Door het gebruik van een kofferriem met TSA-slot is bagage toch extra beveiligd en kan er ook zorgeloos naar de VS worden gereisd. De kofferriemen worden met een handige kliksluiting bevestigd om de koffer en kunnen vervolgens op maat gemaakt worden. Zorg ervoor dat de riem zo strak mogelijk zit, voor optimale bescherming. Uiteraard heeft Samsonite ook kofferriemen zonder slot. Deze zijn te gebruiken als de koffer al een slot heeft. Er is dus voldoende keuze voor iedere reiziger, ook wat kleur en print betreft. Match een Samsonite kofferriem met één van de vele, prachtige Samsonite koffers voor een complete look en ga zorgeloos op reis.

Shop Samsonite kofferriemen online

Als officieel Samsonite dealer heeft Travelbags.nl een ruime collectie kofferriemen van het merk. Kies voor een riem met of zonder TSA-slot en ga veilig op reis. Bestel een kofferriem naar keuze online en profiteer van de snelle service van Travelbags.nl. De bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Een goede reis toegewenst!