Samsonite beautycases

Met een Samsonite beautycase zijn toiletartikelen optimaal beschermd en georganiseerd. 

Filteren
Buitenkant
Smart sleeve
Prijs
Materiaal

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

Samsonite beautycases collectie

Samsonite is de expert op het gebied van koffer, tassen en reisaccessoires. Wie persoonlijke spullen optimaal wil beschermen, kiest daarom voor een Samsonite koffer, tas of beautycase. Het begon allemaal toen Jesse Shwayder in 1910 de Shwayder Trunk Manufacturing Company oprichtte. In die tijd was reizen een exclusieve aangelegenheid die alleen voor welgestelde mensen was weggelegd. De upper-class society stelde dan ook hoge eisen aan veilig bagagevervoer en was bereid om hier veel geld voor te betalen. Jesse ontwikkelde een van de eerste koffers en gaf deze de naam Samson. In 1966 werd de naam veranderd in Samsonite. De collectie werd steeds verder uitgebreid en constant aangepast op de snel veranderende behoeften van moderne reizigers. Innovatie en de wensen van reizigers staan nog steeds centraal bij het merk en dat is tot in het kleinste product terug te zien. De beautycases van het merk zijn dan ook tot in detail uitgedacht en geproduceerd.

Beautycases voor iedere reis

De collectie beautycases van Samsonite blinkt uit in diversiteit. Het merk maakt beautycases van de meest uiteenlopende materialen. Wie voor optimale bescherming kiest, kan een exemplaar aanschaffen dat gemaakt is van stevig, lichtgewicht polypropyleen of van het door Samsonite ontwikkelde Curv materiaal. Deze twee materialen zijn krasbestendig en kunnen wel tegen een stootje. Daarnaast kan er gekozen worden voor diverse exemplaren die gemaakt zijn van polyester of nylon. Deze beautycases zijn flexibeler en bewegen daardoor mee met de inhoud. Wie veel toiletartikelen heeft, hoeft niet bang te zijn voor ruimtetekort. Samsonite heeft namelijk beautycases met een inhoud tot wel zestien liter! Zo is er voor iedere shampoo, crème, mascara of aftershave wel een perfect plekje te vinden.

Shop beautycases van Samsonite op Travelbags.nl

Een beautycase van Samsonite is het perfecte accessoire voor op reis! De zachte exemplaren kunnen ook prima als handbagagetas worden gebruikt. De meeste van deze zachte beautycases zijn namelijk voorzien van een smartsleeve en kunnen daardoor eenvoudig op een trolley worden bevestigd. Als reisexpert heeft Samsonite uiteraard aan alle details gedacht. Bekijk de collectie en shop een beautycase voor hem of haar op Travelbags.nl.