Samsonite weekendtassen

Ga je er even tussenuit en wil je niet te veel meenemen? Dan is een Samsonite weekendtas heel geschikt voor jou! Een weekendtas is makkelijk mee te nemen en met de zijvakjes kun je eenvoudig jouw spulletjes opbergen zonder dat je diep hoeft te graven in de tas om iets te vinden.

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Weekendtassen: ideaal voor al je korte tripjes

In een weekendtas van Samsonite past vaak meer dan je denkt. Daarom is een weekendtas zeer geschikt voor als je er even tussenuit wilt. Je hebt niet heel veel nodig, wat kleren en een aantal persoonlijke spulletjes. Het is daarom belangrijk dat je dit makkelijk en comfortabel met je mee kunt nemen. Een weekendtas van Samsonite biedt deze comfort. Naast het grote vak waar genoeg kleding in past zijn er ook een aantal zijvakjes waardoor je spulletjes makkelijk en georganiseerd in kunt opbergen. Zo hoef je niet de weekendtas op de kop te gooien om te zoeken naar bijvoorbeeld je portemonnee of paspoort. Daarnaast heeft een weekendtas van Samsonite een verstelbare schouderriem die je kunt afstellen op jou lengte. Zo kun je een Samsonite weekendtas makkelijk en comfortabel meenemen.

Samsonite weekendtassen bestel je bij Travelbags

Travelbags biedt het grote assortiment van Samsonite aan en dus ook de Samsonite weekendtassen. Met een weekendtas ga je voorbereid er tussenuit en heb je alles compact bij de hand. De schouderriem van een weekendtas zorgt ervoor dat je een weekendtas comfortabel kunt meenemen. Heb je toch liever een koffer dan een reistas? Bekijk alle Samsonite koffers en vind een koffer die helemaal bij jou past.