DSTRCT Wall Street

De Wall Street collectie van DSTRCT is speciaal ontworpen voor de zakelijke man of vrouw. Waan je in het bekende Wall Street.

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de DSTRCT Wall Street collectie

De tassen van het Nederlandse merk DSTRCT worden gemaakt van hoogwaardig leer. Voor de uitleg hiervan, gaan we terug naar Tilburg in 1999. Twee vrienden hadden de droom om een tassenmerk op te zetten. Beide studeerden op de handelsschool in Tilburg. De roots van DSTRCT liggen dan ook in Brabant. Het hoogwaardige leder komt weg uit het feit dat Brabant in die eeuw het hart van de leerindustrie was. Brabant had veel vee en dus genoeg huiden om leer van te maken. Het leder wordt naarmate het gebruik vordert alleen maar mooier, waardoor de collectie Wall Street van DSTRCT absoluut geschikt is voor dagelijks gebruik.

De zakelijke lijn: Wall Street

De lederen tassen uit de Wall Street collectie hebben een robuuste maar tijdloze uitstraling. De tassen van het merk kunnen dan ook alledaags gebruik worden en passen bij iedere outfit. Een tas uit deze collectie van DSTRCT is daarom een aankoop voor het leven. De modellen uit deze serie hebben voldoende ruimte voor een laptop, belangrijke documenten, opladers of andere benodigdheden tijdens school of werk.

Bestel de Wall Street collectie van DSTRCT online bij Travelbags

De robuuste laptoptassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en een prima metgezel voor naar kantoor of school. Door het prachtig gelooide leer kunnen ze tegen een stootje. Shop de gehele collectie van Wall Street online bij Travelbags.