Samsonite koffersloten

Een Samsonite kofferslot biedt optimale bescherming aan koffers, tassen of handbagage. Het merk heeft voor ieder bagage-item het perfecte slot. 

Filteren
Categorie
Materiaal
Prijs
1119

1 - 6 van 6 artikelen

Aanbevolen

Samsonite koffersloten collectie

Wie op reis gaat, wil zijn of haar bagage natuurlijk optimaal beschermen tegen beschadigingen of diefstal. Om het laatstgenoemde te voorkomen, heeft bagagespecialist Samsonite bagagesloten ontwikkeld die aan vrijwel iedere tas of koffer kunnen worden bevestigd. Zo kan iedere reiziger met een gerust hart op reis.

Slim op reis met een Samsonite slot

Samsonite is al bijna een eeuw actief in de bagagesector. Het merk begon met de productie van koffers, maar door constante innovatie is de collectie van Samsonite inmiddels uitgebreid tot een volledige reiscollectie. Koffers, reistassen, schooltassen, laptoptassen en andere tassen voor dagelijks gebruik behoren allemaal tot het assortiment van de vernieuwende marktleider. Een Samsonite product staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en dat is precies wat de koffersloten van het merk ook bieden. Hierdoor is de reiziger verzekerd van goede beveiliging voor al zijn of haar bagage. Het merk biedt voldoende variatie in het aanbod koffersloten. Zo kan er gekozen worden voor een klassiek hangslot met sleutel, maar heeft het merk ook TSA-sloten die door middel van een cijferslot kunnen worden gesloten en geopend. Een TSA-slot is een must-have voor wie reist naar de Verenigde Staten en wordt in steeds meer landen als norm gehanteerd. De douane in deze landen heeft een sleutel waarmee ieder TSA-slot geopend kan worden. Zo hoeft de koffer niet op te worden gebroken als deze gecontroleerd moet worden. Het is dus aan te raden om een TSA-slot te gebruiken voor dergelijke reizen. Naast diverse varianten kan er ook gekozen worden uit verschillende kleuren. Kies voor een zwart slot of een kleurrijk exemplaar dat zeker opvalt. Dit maakt een koffer of tas makkelijk te herkennen. Een Samsonite kofferslot is dus in alle opzichten functioneel.

Bestel Samsonite koffersloten online

De Samsonite koffersloten staan garant voor veiligheid en kwaliteit. Kies voor een sleutelslot of TSA-slot met cijfercode en bestel deze in een kleur naar keuze. Gebruik de sloten voor een koffer of zelf voor een laptoptas. Bestellen bij Travelbags.be is eenvoudig en de bestelling wordt gratis verzonden. Een goede reis gewenst!