Doppler paraplu

Trotseer de regen met een Doppler paraplu. De Doppler paraplu is onverwoestbaar en onmisbaar tijdens alle weeromstandigheden, zodat jij droog overkomt.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Doppler 

Doppler is een innovatief bedrijf dat is opgericht in Branau , Oostenrijk. Het merk bestaat sinds 1946 en is bekend geworden met de lichtste paraplu ooit. Ernst Doppler is het bedrijf een jaar na de oorlog begonnen, nadat hij zijn vorige bedrijf in paraplu's was verloren. Hij begon opnieuw in zijn thuishaven en startte toen het bedrijf Ernst Doppler & Co. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid en heeft het vestigingen in o.a. China, Duitsland en Taiwan. Naast het produceren van paraplu's, is Doppler in 2013 ook begonnen met het maken van parasols. Innovatie en passie zijn belangrijke uitgangspunten in  het bedrijf en dit is terug te zien in de kwalitatief goede producten. 

Doppler: Lichtste paraplu ooit 

Met een Doppler paraplu trotseer je elke regen- en wind bui! De lichtgewicht paraplu's zijn ultra sterk en zijn speciaal ontworpen om enorme windsnelheden te weerstaan. De paraplu's worden allemaal getest en kunnen een windsnelheid van 100 kilometer per uur makkelijk aan. Door het gebruik van aluminium carbon rails zijn de paraplu's enorm sterk. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat de Doppler paraplu's makkelijk te vervoeren zijn als de regenbui eindelijk voorbij is. De producten van Doppler worden in Oostenrijk allemaal handgemaakt. In de fabriek in Branau staan elke dag werknemers klaar die zorgvuldig alle stoffen uitzoeken en de paraplu's handmatig in elkaar zetten. In het handgemaakte werk zie je de passie voor de Doppler paraplu's goed terug. 

Innoverende collectie Doppler Paraplu's 

De Collectie Doppler paraplu's bestaat uit vier mooie paraplu's in diverse basiskleuren en dit maakt de collectie uitermate geschikt voor mannen én vrouwen. Ieder seizoen wordt de collectie uitgebreid met nieuwe prints en verfrissende kleuren. Er is voor ieder wat wils met de innoverende collectie Doppler Paraplu's! Kies bijvoorbeeld voor de ultralichte  Zero 99  paraplu uit de Doppler collectie. Deze paraplus is compact en ook nog een ultralicht!

Jouw perfecte Doppler paraplu bij Travelbags.nl 

Kies voor een Doppler paraplu en weet zeker dat je kiest voor kwaliteit en passie. Met de lichtgewicht paraplu's blijf je droog met elke regenbui. Een Doppler paraplu kopen doe je op Travelbags.nl.