Koffers 85 liter

Koffers van 85 liter zijn perfect te gebruiken voor een vakantie van zo'n twee weken. Dankzij de inhoud van 85 liter is er voor zo'n 20kg bagage ruimte in de koffer. In ons assortiment vind je 85 liter koffers van alle topmerken, zowel van hard als van zacht materiaal en zowel met twee als met vier wielen, jouw perfecte koffer zit er gegarandeerd tussen! Help je hulp nodig met het selecteren van jouw perfecte koffer? Vul dan de koffer keuzehulp in en bekijk de selectie die speciaal voor jou is samengesteld.

1 - 36 van 142 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

De inhoud van een 85 liter koffer 

Koffers met een inhoud van 85 liter bieden ruimte voor ongeveer 20 kg aan bagage. De 85 liter koffers behoren tot de categorie grote koffers en zijn tussen de 68 en 76 centimeter hoog. De 85 liter koffer biedt dus aardig wat ruimte. In ons assortiment vind je 85 liter koffers van allerlei verschillende aanbieders. Topmerken als American Tourister, Samsonite en Delsey blijven met nieuwe technieken het gebruiksgemak verbeteren. Zo kan jij zonder zorgen op reis.    

Reizen met een 85 liter koffer 

In een 85 liter koffer zou je een hele garderobe kwijt kunnen. Daarom worden 85 liter koffers doorgaans gebruikt voor lange reizen die langer duren dan drie weken. Bijvoorbeeld een wereldreis, of een uitgebreide zomervakantie. Reis je met een metgezel, dan kan de 85 liter koffer ook heel handig zijn voor gezamenlijk gebruik. Dankzij de overzichtelijke organizers kan bagage makkelijk gescheiden worden in de 85 liter koffer. Twijfel je nog over welke koffer het beste bij jouw reis past, bekijk dan ons uitgebreide advies.

Extra kosten voor een 85 liter koffer 

Op het vliegveld gelden strenge regels voor het reizen met grote koffers, zoals de 85 liter koffer. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen gaat het gebruik van een 85 liter koffer gepaard met extra kosten. Dit komt doordat de afmetingen van 85 liter koffers meestal niet binnen de toegestane normen vallen. Neem daarom als je twijfelt voor de zekerheid contact op met je luchtvaartmaatschappij.  

85 liter koffers voor iedereen 

Voor elke reiziger is er een passende 85 liter koffer. Ons assortiment biedt 85 liter koffers in allerlei verschillende formaten, kleuren en motieven. Daarnaast maken we onderscheid tussen harde en zachte 85 liter koffers. Harde 85 liter koffer zijn stevig, en beschermen je bagage tegen een hardhandige douanecontrole. Harde 85 liter koffers worden gemaakt van onverwoestbare materialen zoals polycarbonaat. Zachte 85 liter koffers zijn juist flexibel en kunnen zich makkelijk van vorm aanpassen. Deze 85 liter koffers worden gemaakt van stoffen die makkelijk uit te rekken zijn, zoals polyester. Lees op onze adviespagina meer over de verschillen tussen harde en zachte koffers.