Koffers 150 liter

Koffers van 150 liter zijn perfect voor een wereldreis of een uitgebreide roadtrip. Dankzij de enorme inhoud bieden koffers van 150 liter ruimte aan ruim 35 kg bagage. Harde koffers van 150 liter zijn perfect om te gebruiken als ruimbagage. In ons assortiment vind je zowel harde als zachte 150 liter koffers, allemaal met vier wielen en van alle topmerken!

1 - 36 van 104 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

De 150 liter koffer biedt maximale ruimte 

Koffers met een inhoud van 150 liter hebben ruimte voor ongeveer 30 kg aan bagage. Een 150 liter koffer heeft een hoogte die groter is dan 80 centimeter, en is bijna altijd voorzien van vier wielen. Zo kun je ze makkelijk naast je laten rijden als je een vlucht moet halen. Topverkopers van 150 liter koffers zijn Tumi en Samsonite. Met de nieuwste technieken zorgen deze merken voor een optimaal gebruiksgemak.  

150 liter koffers voor maximale reizen 

Ga jij binnenkort op wereldreis en zoek je nog een geschikte koffer? De 150 liter koffer is je antwoord. De 150 liter koffer biedt ruimte voor een hele garderobe, en is dus perfect voor reizen die langer duren dan drie weken. Meestal gaan bij zo'n grote koffer extra kosten gepaard. Luchtvaartmaatschappijen hanteren namelijk strenge regels voor het reizen met een 150 liter koffer. Wat deze regels precies zijn, verschilt per luchtvaartmaatschappij. Zoek daarom voor je op reis gaat altijd goed uit wat je luchtvaartmaatschappij aanhoudt.  

Hoe pak je het best een 150 liter koffer in? 

Het is geen geheim dat 150 liter koffers een enorme opbergcapaciteit hebben. Soms is het dan lastig om gestructureerd in de pakken. Daarom is het belangrijk dat je voor het inpakken een lijstje maakt met alles wat je wil meenemen. Zo voorkom je dat je spullen meeneemt die je niet nodig hebt, en blijft je 150 liter koffer overzichtelijk. Wil je meer tip? Bekijk dan hier ons uitgebreide advies.  

Kies de 150 liter koffer uit die het beste bij jou past 

In ons assortiment vind je de meest uiteenlopende 150 liter koffers, in allerlei kleuren en printen. De meeste 150 liter koffers zijn harde koffers. Dit zijn koffers gemaakt van stevig materiaal, dat jouw bagage beschermt tegen een stootje. Meestal zijn harde 150 liter koffers gemaakt van polyester of polycarbonaat. Deze materialen zijn nagenoeg onbreekbaar. Polycarbonaat is zelfs 450 keer steviger dan glas. Wil je meer weten over harde koffers? Lees hier de voordelen.