Rolkoffers

Ben je op zoek naar een rolkoffer? Bij Travelbags ben je aan het juiste adres. Je vindt hier een ruim assortiment rolkoffers met zowel vier wielen als met twee wielen. In iedere prijsklasse is wel een geschikte rolkoffer te vinden die perfect is voor jou.

1 - 36 van 1.831 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Rolkoffers: zonder sjouwen het vliegtuig in 

Rolkoffers zijn koffers die voorzien zijn van wieltjes. Ze zijn heel handig, want op die manier sleep je de koffer zonder enige moeite met je mee. In ons assortiment vind je rolkoffers van verschillende aanbieders en in alle prijsklassen. Topmerken als Samsonite, CarryOn en American Tourister bieden, met hulp van de nieuwste technieken, de meest gebruiksvriendelijke rolkoffers.  

Een rolkoffer op twee op vier wieltjes? 

Bij travelbags vind je rolkoffers op twee en vier wielen. Koffers op twee wielen worden ook wel ‘upright koffers genoemd. Deze kun je makkelijk achteroverkantelen, en achter je aan slepen. De koffer heeft stevige wielen, waardoor hij makkelijk te gebruiken is op stoepranden, of ruwe ondergronden. Koffers op vier wielen worden ook wel ‘spinner koffers’ genoemd. Deze kun je rechtop laten staan, en makkelijk naast je laten rijden. Hierdoor wordt je arm minder belast en kun je makkelijk doorlopen. De wielen kunnen 360 graden draaien, waardoor de koffer in alle richtingen kan rijden. Wil je meer weten over de verschillen tussen rolkoffers met twee wielen en rolkoffers met vier wielen? Bekijk dan onze uitgebreide adviespagina.  

Harde en zachte rolkoffers   

In ons assortiment vind je zowel harde, als zachte rolkoffers. Harde rolkoffers zijn stevig en nagenoeg onbreekbaar. Ze beschermen je bagage tegen harde stoten en zijn daarom ideaal voor een vliegvakantie. Tijdens een douanecontrole krijgt jouw bagage het namelijk zwaar te verduren. Polycarbonaat is een veel gebruikte stof voor de harde rolkoffer. Deze stof is namelijk 250 keer sterker dan glas. Zachte rolkoffers zijn flexibel, en kunnen zich daardoor makkelijk in verschillende situaties aanpassen. Deze rolkoffers worden doorgaans gebruikt voor auto- of busritten, omdat koffers hier meestal goed in een volle achterbak moeten kunnen passen. Polyester wordt veel gebruik voor de zachte rolkoffer, omdat deze stof makkelijk uittrekbaar is en toch goed in vorm blijft. Lees op onze adviespagina meer over de verschillen tussen harde en zachte koffers. 

Reizen met een rolkoffer 

Ons assortiment biedt rolkoffers van verschillende formaten. Handbagage rolkoffers zijn ideaal voor hoognodige bagage. Deze koffers worden doorgaans gebruikt voor reizen die niet langer duren dan twee dagen. Kleine rolkoffers zijn wat ruimer en zijn te gebruiken voor reizen van maximaal één week. Middelgrote rolkoffers zijn redelijk ruim, waardoor ze ideaal zijn voor een vakantie van ongeveer drie weken. De grote rolkoffers hebben plaats voor een hele garderobe. Je kunt deze koffers gebruiken voor lange reizen, of voor reizen met meerdere personen. Ontdek op onze kofferadviespagina meer over verschillende formaten.  

Rolkoffers koop je bij Travelbags 

Travelbags heeft een breed assortiment met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over een rolkoffer? Dan heb je 30 dagen om het product te retourneren. Heb je vragen over een specifieke rolkoffer, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van jouw perfecte rolkoffer voor op reis. Succes met shoppen!