Handbagage koffers 55 x 40 x 23 cm 


Als je op zoek bent naar een handbagage koffer met een maximale afmeting van 55 x 40 x 23 cm, dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Op deze pagina vind je alle handbagage koffers met een afmeting van 55 x 40 x 23cm, maar ook koffers die iets kleiner zijn dan dit formaat. Zo heb jij als consument voldoende keuze in koffers en weet je zeker dat al deze handbagage koffers mee mogen met de vliegmaatschappij waar jij mee vliegt.  

1 - 36 van 322 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Harde & zachte handbagage koffers 55 x 40 x 23 cm 

Wanneer je op zoek bent naar een handbagage koffer van een bepaald formaat, is naast het merk één van de belangrijkste keuzes die je moet maken, de keuze tussen een softcase of hardcase handbagage koffer. Als je de handbagage koffer echt alleen voor vliegreizen wilt gebruiken, dan adviseren wij om een hardcase handbagage koffer aan te schaffen. Ten opzichte van een zachte koffer is een harde koffer waterbestendig en daarnaast blijven je spullen in je koffer beter op z’n plek zitten. 

Wil je je koffer ook gebruik voor reizen met de auto, of het openbaar vervoer, dan kun je beter voor een zachte koffer kiezen. Omdat het gemaakt is van flexibeler materiaal zijn deze koffers makkelijk op te bergen in de kofferbak van je auto, of bijvoorbeeld de bagageruimte van een treincoupe.