Handbagage koffers 55 x 40 x 20 cm 

Op zoek naar een handbagagekoffer die niet groter is dan 55 x 40 x 20 cm? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Hier vind je alle koffers die aan dit formaat voldoen. Ook vind je hier koffers de net een paar centimeter minder groot zijn. Zo heb jij voldoende keuze in koffers en weet je ook zeker dat jouw handbagage koffer mee mag met de luchtvaartmaatschappij waar jij mee vliegt. 

1 - 36 van 257 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Harde of zachte handbagagekoffer van 55 x 40 x 20 cm? 

Voor welke handbagagekoffer ga jij? Een belangrijke vraag is of jij gaat voor een hardcase handbagagekoffer, of een softcase. Wanneer je de koffer echt alleen wilt gebruiken voor vliegreizen, dan is een hardcase koffer aan te bevelen. Een harde koffer is sterker, kan beter tegen vocht en tegen een stootje. Daarnaast zijn je spullen beter beschermd en blijven deze ook beter op hun plek zitten. 

Wil je echter een multifunctionele koffer en wilt en je je handbagage koffer ook gebruiken voor bijvoorbeeld de trein of wanneer je er eens met de auto op uitrekt? Een softcase handbagage koffer past dan wellicht beter bij je. De koffers zijn flexibeler en passen daarom ook beter in de kofferbak van je auto, of in de bagageruimte van een treincoupe. Daarnaast vormt een zachte koffer zich naar je bagage, je kunt er ondanks dat de inhoud misschien gelijk is aan een harde koffer, net iets meer in kwijt.