Koffers 92 liter

Koffers met een inhoud van 92 liter zijn perfect om te gebruiken als ruimbagage, maar ook om te gebruiken tijdens een autoreis of busreis. Koffers met een inhoud van 92 liter bieden ruimte aan bijna 25 kg bagage, perfect voor een lange reis dus! Je shopt bij ons koffers van 92 liter van alle topmerken, zowel hard als zacht en zowel met twee als met vier wielen. 

1 - 36 van 231 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Aan ruimte geen gebrek bij de 92 liter koffer 

Koffer met een inhoud van 92 liter bieden ruimte aan bijna 25 kg bagage. De 92 liter koffers behoren tot de categorie grote koffers, en zijn ongeveer 75 centimeter hoog. Ze bieden dus heel veel ruimte. In ons assortiment vind je 92 liter koffers van veel verschillende aanbieders. Topmerken als CarryOn, Samsonite en American Tourister blijven zich ontwikkelen met de nieuwste technieken. Zo kan jij op reis met een optimaal gebruiksgemak. 

Reizen met een 92 liter koffer 

In een 92 liter koffer past een hele garderobe. Gebruik daarom de 92 liter koffer tijdens lange reizen, die langer duren dan drie weken. Bijvoorbeeld een wereldreis, of een uitgebreide zomervakantie. Als je niet alleen reist, dan kan een 92 liter koffer ook handig zijn om te delen. Dankzij overzichtelijke organizers kan bagage makkelijk van elkaar gescheiden worden. Twijfel je nog over of de 92 liter koffer bij jouw reis past, bekijk dan ons uitgebreide advies.  

Extra kosten bij een 92 liter koffer 

Meestal gaat reizen met een 92 liter koffer gepaard met extra kosten. Dit komt doordat de afmetingen van de 92 liter koffer meestal niet passen in de toegestane normen. Hoeveel dit maximum precies is, verschilt per luchtvaartmaatschappij. Neem daarom bij twijfel contact op met jouw luchtvaartmaatschappij. Zo ga jij goed voorbereid op reis. 

Een 92 koffer voor elke reiziger 

Voor iedereen is er wel een geschikte 92 liter koffer. Ons assortiment biedt 92 liter koffers in veel verschillende maten, kleuren en motieven. Verder maken we een onderscheid tussen harde en zachte 92 liter koffers. Harde 92 liter koffer zijn stevig en beschermen je bagage tegen een hardhandige douanecontrole. Deze 92 liter koffers zijn gemaakt van onverwoestbare materialen, zoals polycarbonaat. Zachte 92 liter koffers zijn juist flexibel en kunnen verschillende vormen aannemen. Hierdoor kun je ze makkelijk in een volle achterbak proppen voor een auto- of busrit. Deze 92 liter koffers zijn gemaakt van flexibele stoffen, zoals polyester. Lees op onze adviespagina meer over de verschillen tussen harde en zachte koffers.