Baby koffers

Ben je opzoek naar een baby koffer? Dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres, we hebben een ruim assortiment baby koffers, zowel voor jongens als voor meisjes, van veel verschillende merken. 

Kinder reiskoffers

Koffers speciaal voor baby's 

Ook voor baby koffers ben je bij ons bij het juiste adres. In ons assortiment vind je de leukste koffers voor kinderen. Voor zowel jongens, als meisjes biedt Travelbags de mooiste en gebruiksvriendelijkste modellen. Zo hebben we tassen met Disneyfiguren, dieren en vrolijke printjes. Topmerken als Samsonite, Kipling en Kidzroom zorgen met de nieuwste technieken voor een optimaal gebruiksgemak. Zo kan jouw kleintje met een grote glimlach op reis gaan! 

Reizen met een baby koffer 

Baby koffers zijn speciaal ontworpen om het voor jouw kleintje zo makkelijk mogelijk te maken op reis. De baby koffers bieden meer dan genoeg ruimte voor alles wat jouw baby nodig heeft. Om de bagage van jouw kleintje zo goed mogelijk te beschermen, hebben de meeste baby koffer een speciale veiligheidsgordel. Zo blijft alles goed op zijn plek. Bij vliegreizen mag de baby koffer meestal mee aan boord, mits hij niet meer weegt dan ongeveer tien kilo. Wat deze normen precies zijn verschilt per luchtvaartmaatschappij. Check daarom altijd voordat je op reis gaat de website van jouw luchtvaartmaatschappij.  

Harde en zachte baby koffers 

In ons assortiment vind je harde en zachte baby koffers. Harde baby koffers zijn stevig en speciaal ontworpen om jouw bagage te beschermen tegen harde stoten. Deze baby koffers zijn perfect voor een vliegvakantie, omdat vliegtuigpersoneel vaak hardhandig met bagage omgaat. Harde baby koffers worden gemaakt van stevige materialen, zoals polycarbonaat. Zachte baby koffers zijn juist flexibel, en makkelijk in vorm aan te passen. Ze zijn goed te gebruiken tijdens een auto- of busrit, omdat de zachte baby koffers makkelijk in een volle achterbak passen. Zachte baby koffers worden gemaakt van flexibele materialen, zoals polyester. Lees hier meer over de verschillen tussen harde en zachte koffers.  

Baby koffers koop je bij Travelbags 

Travelbags heeft een breed assortiment met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over je baby koffer? Dan heb je veertien dagen om het product te retourneren. Heb je vragen over een specifieke baby koffer, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Als je kleintje eerst een baby koffer wil uitproberen, voordat je een aankoop doet, dan kun je terecht bij een van onze winkels.