Secrid Wallets

Ben je op zoek naar een nieuwe Secrid? In ons online assortiment vind je een uitgebreide collectie Secrid Wallets. Bekijk & bestel de collectie Secrid Wallets online dan zorgen wij dat deze morgen bij je thuis wordt bezorgd.

1 - 36 van 162 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren

Secrid Wallets, gemaakt in Nederland

Het Nederlandse merk Secrid maakt en produceert alle producten in Nederland. Secrid ontwikkelt al haar wallets met de grootste zorg en verantwoordelijkheid voor zowel mens als de planeet. In 2009 was de leerindustrie eigenlijk niet meer actief in Nedrland. Secrid heeft er voor gekozen om de productie van alle Secrid Wallets naar Nederland te halen. Door de ontwikkeling van een volledig nieuw en revolutionair proces worden de Secrid Wallets volledig in Nederland geproduceerd. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van 50 toeleveranciers, waaronder een naaiatelier in Vlaardingen tot sociale leerbedrijven in Leiden.

Secrid Wallets zijn unieke producten

Dagelijks worden door meer dan 100 mensen de Secrid Wallets geassembleerd in Leiden, Haarlem en Delft, uiteraard met veel enthousiasme en precisie. Alle werkprocessen worden continue geoptimaliseerd en verbeterd, dit geldt voor zowel de producten als de werk omstandigheden van de medewerkers die de Secrid Wallets assembleren. Na de volledige assemblage wordt elke Secrid Wallet voorzien van een uniek nummer als bewijs van echtheid.

Verschillende series van de Secrid Wallets

Secrid heeft verschillende wallets ontwikkeld, alle wallets zijn geschikt voor 6 - 12 pasjes, afhankelijk van het door jou gekozen model. Naast alle modellen zijn Secrid Wallets regelmatig leverbaar in unieke uitvoeringen prints, door collabs met bijvoorbeeld andere merken of designers. Op dit moment vind je in ons assortiment 3 verschillende Secrid Wallets

1. Secrid Miniwallet
2. Secrid Slimwallet
3. Secrid Twinwallet