Secrid Mini Wallet

De Secrid Mini Wallet is een compacte portemonnee die pasjes optimaal beschermd. In deze stijlvolle portemonnee is ook ruimte voor contant geld.

1 - 36 van 82 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren

Secrid Mini Wallet

Secrid is een relatief jong merk van Hollandse bodem. Het merk werd in 2009 opgericht door René van Geer en Marianne van Sasse van Ysselt. Dit ontwerpersduo werkte al meer dan 25 jaar samen. Secrid is een droom die uitkomt. Het succesvolle label heeft in korte tijd de harten van consumenten wereldwijd veroverd en de populariteit van de compacte portemonnees blijft maar stijgen. Het begon allemaal met de Secrid Cardprotector, de aluminium pashouder. Deze Cardprotector werd al snel een succesvol item en vormt sindsdien de basis van alle andere Secrid ontwerpen. Ook de Mini Wallet beschikt over een geïntegreerde Cardprotector. Deze is omhuld met hoogwaardig leer en heeft een stijlvolle look.

Mini Wallet: stijlvol en functioneel

De Mini Wallet van Secrid is dé oplossing voor iedereen die niet van grote portemonnees houdt. Deze kleine wallet past namelijk in bijna alle jas- en broekzakken en biedt tegelijkertijd een enorme hoeveelheid ruimte aan pasjes en geld. De basis van de Miniwallet is een aluminium Cardprotector met het trapsgewijze systeem. Hierdoor schieten de pasjes met één beweging omhoog en kan het benodigde pasje er snel uitgehaald worden. In tegendeel tot de Cardprotector, is biedt de miniwallet wel ruimte aan brief- en muntgeld. Dit kan worden opgeborgen in het leren omhulsel dat ook in Nederland gemaakt is van hoogwaardig leer. Het leer zorgt voor een stoere of fashionable look en kan gesloten worden met een drukknoop. Secrid gebruikt verschillende leersoorten, waardoor ieder item een eigen uitstraling heeft. Zo kunnen zowel heren als dames een Mini Wallet kopen die volledig bij hen past.

Bestel Secrid Mini Wallets online

De Secrid Mini Wallet is een onmisbaar accessoire voor wie functionaliteit en stijl graag combineert. Neem deze compacte portemonnee overal mee naartoe. Bekijk de collectie op Travelbags en shop een persoonlijke favoriet eenvoudig en snel online. Voor 23.59 besteld is morgen in huis.