Secrid Slim Wallet

De Slim Wallet van Secrid is een slanke variant op de Mini Wallet. Deze elegante portemonnee biedt veel ruimte en heeft een stijlvol design.

1 - 36 van 49 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren

Secrid Slim Wallet

Een Secrid portemonnee is een revolutionair accessoire voor dames en heren. Deze slimme, beschermende portemonnees werden in 2009 op de markt gebracht en zijn ontworpen door René van Geer en Marianne van Sasse van Ysselt. Dit duo heeft al ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen van technische designproducten en speelde in op de veranderende inhoud van portemonnees. Contant geld verdwijnt steeds meer en mensen gebruiken steeds meer pasjes om te betalen of te sparen voor leuke acties. Omdat pasjes natuurlijk snel buigen of zelfs kunnen breken in een normale portemonnee, ontwikkelde het duo de Cardprotector. Deze aluminium pashouder werd voorzien van een handig systeem waardoor pasjes met slechts één beweging trapsgewijs omhoog springen. En dat alles in een klein item dat in iedere broek- of jaszak past. De aluminium Cardprotector staat nog steeds aan de basis van ieder Secrid ontwerp en is ook aanwezig in de Slim Wallet.

Slim Wallet: slank en ruimtelijk

De Slim Wallet van Secrid is een handige, slanke portemonnee met veel ruimte. Deze wallet is voorzien van een Cardprotector en omhuld met hoogwaardig leer. Het leer is ruim gesneden en biedt daardoor ruimte voor tot wel zes extra pasjes en contant geld. Dit maakt de Slim Wallet een volwaardig portemonnee voor iedere man of vrouw. De RFID protectie biedt bescherming tegen ongewenst uitlezen van privé gegevens. Neem de wallet dus overal mee naartoe. Zowel de Slim Wallet als de andere Secrid wallets worden volledig in Nederland gemaakt. Ook het leer waarmee de wallets omhuld zijn is van Hollandse bodem en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Door het gebruik van diverse leersoorten heeft iedere wallet een andere look.

Shop een Secrid Slim Wallet bij Travelbags

De Secrid Slim Wallets zijn online verkrijgbaar bij Travelbags. Als officiële Secrid dealer heeft Travelbags een ruime collectie waar zowel heren als dames ongetwijfeld een favoriet exemplaar uit kunnen kiezen. Een keuze kunnen maken? Shop de Secrid portemonnee dan eenvoudig en snel online bij Travelbags.