Deuter 

Denk je erover om er op uit te gaan? Denk dan aan Deuter. De (rug)tassen van Deuter zijn namelijk geschikt voor elke outdoor activiteit. Naast de Deuter rugzak kun je bij Travelbags ook terecht voor diverse reisaccessoires. Met het hele gezin op reis? Ook de Deuter backpacks voor kinderen zijn verkrijgbaar bij Travelbags.

1 - 36 van 73 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Deuter collectie

Ooit begonnen als leverancier van postzakken wordt Deuter in 1910 ook betrokken bij het maken van rugzakken, holsters en andere tassen voor het leger. De rugzakken van Deuter worden pas echt populair nadat ze succesvol zijn gebruikt tijdens de Duitse Himalaya-expeditie in 1934. Vanaf 1971 is de Duitse specialist niet meer te stoppen en wordt Deuter de grootste producent van rugzakken en reistassen in Duitsland. Ook nu nog loopt Deuter voorop als het gaat om het gebruik van nieuwe materialen en technieken om het dragen van rugzakken voor iedereen nog prettiger en aantrekkelijker te maken. Ook een uitgebreide collectie outdoor uitrusting om je avontuur compleet te maken is te vinden in de Deuter collectie. Eén van de populairste series, is de serie Futura Pro.

Rugzakken van Deuter hebben een innovatief rugsysteem

Het beroemde Aircomfort-systeem waarbij een rugnet zorgt voor voldoende ventilatie, verkoeling en comfort werd al in 1988 door Deuter geïntroduceerd en is slechts een van de vele innovatieve voorbeelden van Deuter. De rugzakken van het Duitse topmerk zijn stuk voor stuk speciaal ontworpen voor specifieke activiteiten. Of je nu gaat klimmen, fietsen, wandelen of backpacken, Deuter heeft altijd wel een rugzak die er speciaal voor gemaakt is. Het geheim van Deuter zit 'm vooral in de diversiteit aan goed doordachte rugsystemen. Sommige rugsystemen zoals het SL-systeem zijn speciaal afgestemd op de vaak kortere rug en op de bouw van vrouwen, andere systemen zoals het EL-systeem zijn juist weer speciaal afgestemd op extra lange mensen. In de laatste decennia heeft Deuter zich ook steeds meer gericht op het vervaardigen van atletische lichtgewicht rugzakken voor fietsers en wielrenners. Daarnaast ben je bij Deuter ook aan het juiste adres voor sportieve en comfortabele kinddragers, zodat ook de kleine mee kan als je met het gezin de bergen in trekt of eens dichterbij huis gaat wandelen.

Sportieve en comfortabele rugzakken van Deuter vind je op Travelbags.nl

Ben je op zoek naar een compacte dagrugzak van Deuter met perfect draagcomfort? Of juist een grotere Deuter-rugzak omdat je graag een meerdaagse trektocht door de bergen wilt maken? Of wellicht een snelle en superlichte rugzak van Deuter waarmee je ook op de fiets prima uit de voeten kunt? Welke rugzak je ook op het oog heeft, Travelbags.nl is waar je moet zijn voor een rugzak van Deuter. Travelbags.nl heeft namelijk een ruime en kleurrijke collectie daypacks en backpacks voor de sportieve medemens, die geen concessies wil doen aan gebruiks- en draagcomfort. Gaat de kleine ook mee? Geen probleem, want ook voor sportieve en comfortabele kinddragers van Deuter ben je bij Travelbags.nl aan het juiste adres!