Werktassen

Onderweg naar je werk met je laptop, documenten en andere essentials? Wel zo handig als je dit op kunt bergen in een mooie en praktische werktas. Klassiek of liever trendy, de keuze ligt bij jou!

1 - 36 van 683 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

DUURZAAM

Werktassen in verschillende modellen

Het assortiment werktassen bestaat uit verschillende modellen. Zo heb je onder ander de keuze uit verschillende rugzakken en crossbody modellen. Het assortiment bestaat uit zowel de wat klassiekere modellen als de wat meer trendy modellen. In de populaire kleuren zwart, bruin en cognac is er een ruim aanbod. Maar ook andere kleuren zoals groen, taupe en blauw zijn in het assortiment te vinden. Op deze manier heeft Travelbags vast een model werktas in het assortiment zitten dat jij voor ogen hebt.

Werktassen met laptopvak

Mocht je voor je werk een laptop bij je dragen, kies dan voor een werktas inclusief laptopvak. Op deze manier is er een speciaal plekje in je tas gereserveerd voor je laptop. Tevens biedt het laptopvak in je werktas als bescherming voor je laptop. Zo hoef je je minder zorgen te maken om het feit of je laptop wel veilig is. Mocht je kiezen voor een werktas met laptopvak, zorg er dan wel voor dat je de juiste afmeting kiest van het laptopvak. Op deze manier weet je zeker dat je laptop daadwerkelijk in het vak past en niet te veel ruimte heeft.

Dames of heren werktas?

Het assortiment werktassen kan je opdelen in drie verschillende categorieën: de dames werktas, de heren werktas en de unisex werktas. Veel van de modellen kunnen zowel gedragen worden door dames als heren. Dit komt omdat een groot deel van het assortiment vrij rustig en klassiek is.