Reisenthel

'Keep it easy', is het motto van Reisenthel. Gemak dient de mens tenslotte. De producten van dit merk hebben een lichte uitstraling en zijn licht en praktisch in gebruik. Bekijk de collectie met reistassen, tassen en boodschappentrolleys van Reisenthel bij Travelbags.

1 - 36 van 134 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Reisenthel collectie

Daarbij zijn de ontwerpen van Reisenthel veelvuldig onderscheiden met nationale en internationale prijzen en predicaten, door onafhankelijke instituten, marktwaarnemers, technische organisaties en beroepsorganisaties. Bijvoorbeeld met de Eurobike Award, de Interior Innovation Award en de Baden-Würtemberg designprijs. Alom gewaardeerd wordt de hoge kwaliteit, die zichtbaar wordt in het frisse en eigentijdse uiterlijk. Tot op heden het meest succesvolle product uit de Reisenthel-ontwerpstudio is ongetwijfeld de opvouwbare Carrybag boodschappenmand uit 2003!

Reisenthel: eigentijds en functioneel

Het design komt van goeden huize bij Reisenthel. Sinds 1971 heeft Peter Reisenthel met veel creativiteit, geestdrift en kennis van zaken talloze tassen en andere producten ontworpen die door hun functionaliteit en design het leven zoveel gemakkelijker en mooier maken. In 1980 kwam de onverwoestbare kunststof shoppermand op de markt, die tegenwoordig haast legendarisch is. In 2001 werd de Mini Maxi geïntroduceerd, een handig, klein opvouwbaar tasje dat groot uitpakt met een verrassend volume. De carrybag, wie kent hem niet, kwam in 2003 op de markt en is nog altijd een bestseller. Als eigenaar geeft de heer Peter Reisenthel in Gilching leiding aan deze gezonde familieonderneming. Hij bewaakt de ontwerpfilosofie van het bedrijf en werkt samen met zijn vrouw Rita, die de communicatie en marketing in goede banen leidt en met zoon Patrick, die verantwoordelijk is voor de inkoop, IT en logistiek. De collectie van Reisenthel bestaat onder andere uit de meest praktische boodschappentrolleys, reistassen en rugzakken of toilettasen in de meest opvallende kleuren en prints. Een boodschappentrolley zorgt ervoor dat je geen zware tassen meer hoeft te sjouwen tijdens het boodschappen doen! Ook kun je zonder problemen op reis met een comfortabele en functionele reistas van het merk. Kies een bijpassende toilettas en je gaat helemaal in stijl op reis.

Bestel Reisenthel carriers en trolleys bij Travelbags

Bestel een praktische (opvouwbare) boodschappenmand, shopping trolley, reistas of toilettas van Reisenthel online bij Travelbags. Kies een opvallende kleur, print en model die bij je past en ga stijlvol boodschappen doen met een favoriet uit de Reisenthel collectie. Boodschappen doen is nog nooit zo eenvoudig geweest!