Grote koffers

Ben je op zoek naar een grote koffer? Dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres, hier vind je een ruim assortiment grote koffers, ideaal voor langere reizen. Je vindt grote koffers van veel verschillende merken in verschillende prijsklassen. Je vindt gegarandeerd een perfecte grote koffer voor jou!

361 - 396 van 663 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ruime en sterke grote koffers 

Grote koffers zijn koffers die ruimte bieden aan meer dan 20 kg bagage, dankzij hun ruime inhoud, die begint bij zo'n 85 liter. In ons assortiment vind je grote koffers die tussen de 75 en 87 cm hoog zijn. Merken als CarryOn, Samsonite en Travelite, staan al jaren aan de top met hun grote koffers.  

Een harde, of een zachte grote koffer?  

In ons assortiment vind je zowel harde, als zachte grote koffers. Harde grote koffers blijven goed in vorm, en zijn gemaakt van sterke materialen. Polycarbonaat is hier een goed voorbeeld van. Deze stof is 250 keer sterker dan glas, dus bijna onbreekbaar. Zachte grote koffers zijn een stuk flexibeler dan harde grote koffers, en daardoor ideaal om in een volle achterbak te proppen. Polyester is een materiaal dat veel gebruikt wordt voor zachte koffers. Deze kunststof is stevig, maar beweegt goed mee met de vorm van de koffer.  

Een grote koffer voor grote reizen 

Grote koffers zijn perfect voor vakanties die langer zijn dan drie weken. Ga je bijvoorbeeld een wereldreis maken? Kies dan voor een grote koffer. Als je iemand ben die het liefst zijn hele kledingkast meeneemt op vakantie, dan is een grote koffer een must-have. Een grote koffer is ook geschikt om bagage van meerdere personen mee te nemen. Ga goed voorbereid op reis en bekijk hier welke koffer het beste bij jouw reis past. 

Extra kosten voor een grote koffer 

Let goed op: bij de meeste luchtvaarmaatschappijen gaat het gebruik van grote koffers, gepaard met extra kosten. Dit komt doordat de afmetingen van grote koffers meestal niet binnen de toegestane normen vallen. Neem daarom als je twijfelt voor de zekerheid contact op met je luchtvaartmaatschappij. Meestal gebruiken we hiervoor een rekensom, waarbij de lengte, breedte en diepte bij elkaar wordt opgeteld.  

Kies de grote koffer die het beste bij jou past 

Bij Travelbags zijn grote koffers verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen, kleuren en materialen. Bovendien hebben onze grote koffers de leukste printjes en motiefjes. Wil je liever eerst de koffer bekijken, voordat je hem besteld? Dat kan! Neem dan een kijkje bij een van onze winkels.

Bij Travelbags vind je meer dan 15 merken met een ruim aanbod grote koffers. Ook zijn er veel modellen met een TSA slot, die geschikt zijn voor reizen naar de USA. Voor als je wereldreis gaat maken, of als je bestemming(en) niet van te voren zijn bepaald, is dit een must. In het assortiment vind je ook veel duurzame grote koffers. Dit zijn koffers die gemaakt zijn van gerecyclede materialen, bijvoorbeeld van gerecycled huishoudelijk afval of van petflessen. Wil je je je steentje bijdragen aan een beter klimaat en is duurzaamheid een belangrijk topic voor je, kies dan voor een duurzame grote koffer.