Samsonite Trolleys in de sale

Samsonite heeft een groot aanbod trolleys in de sale! Dit is jou moment om uit het grote aanbod te kiezen voor jou nieuwe Samsonite trolley van topkwaliteit. Bestel snel een Samsonite trolley in de outlet en rol met een heerlijk gevoel naar je volgende bestemming!

181 - 216 van 296 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Samsonite trolleys Topkwaliteit voor een aanbiedingsprijs

De eerste trolley van Samsonite werd geïntroduceerd in 1974. Sindsdien is Samsonite constant bezig met het innoveren en het inspelen op de wensen van de klant. Het is niet voor niets dat Samsonite een groot merk is in de reisbranche. Door het blijven innoveren gaat de trolley constant met de tijd mee en zul je verzekerd zijn van topkwaliteit. Met de Samsonite trolleys de outlet heb je een topkwaliteit koffer voor een hele scherpe prijs. Toch niet een trolley in de sale kunnen vinden? Bekijk dan alle Samsonite trolleys en misschien vind je hier een trolley die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Alle Samsonite trolleys voorzien van TSA slot

De Trolleys van Samsonite beschikken over een TSA slot. Dit slot is niet alleen verplicht voor een reis naar de VS maar er wordt in steeds meer landen gebruik van gemaakt. Met het TSA slot zorg je ervoor dat alleen de douane je koffer kan openen door een universele sleutel waardoor je koffer niet opengebroken hoeft te worden bij een mogelijke controle en je koffer dus niet beschadigd van de band rolt. Ook is een slot op je koffer goed voor je eigen veiligheid want niemand kan zo je koffer openkrijgen. Met het TSA slot, de uitstekende kwaliteit en de aanbieding is dit het moment om een Samsonite trolley te bestellen. Let op! De korting op een Samsonite trolley is voorbij als de voorraad op is, dus wacht niet te lang!

Samsonite trolleys bij Travelbags

Jouw nieuwe Samsonite Trolley in de aanbieding bestel je natuurlijk bij Travelbags. Travelbags beschikt over de gehele collectie van Samsonite en heeft een groot aantal Samsonite trolleys in de sale. Vragen over welke trolley geschikt is voor jou? Onze klantenservice helpt je graag met je vraag of voor persoonlijk advies over een trolley.