Samsonite Roader

De veelzijdige Roader serie van Samsonite is een collectie voor zowel de actieve als urban reiziger. In deze collectie vind je stijlvolle rugzakken, reistassen, laptoptassen en heuptassen. Ontdek hier de strakke en toch casual Roader collectie bij Travelbags.

1 - 22 van 22 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Samsonite

Samsonite staat bekend om hun hoogwaardige, duurzame reiskoffers en tassen. Met de innovatieve ontwerpen van deze koffers ben je zeker dat je bagage goed beschermd is. Als marktleider in de bagagebranche heeft Samsonite als doel om producten te maken die goed zijn voor mens en milieu. Om dit te bereiken is Samsonite constant bezig met innovatie en op zoek naar nieuwe technologieën om producten nog duurzamer te maken. De producten van Samsonite worden produceert in Europa, hierdoor wordt de CO2 voetafdruk zo klein mogelijk gehouden.

Roader: Milieubewuste reispartner

In de veelzijdige Roader collectie van Samsonite vind je heel veel producten in verschillende maten en kleuren. Toch hebben alle producten een aantal dingen met elkaar gemeen. Onder andere dat bij het ontwerp de natuur altijd in gedachte is geweest. Met deze Roader serie heeft Samsonite een milieubewuster partner geproduceerd waarmee jij het avontuur kunt opzoeken. Naast de productie is er ook veel aandacht besteed aan het interieur. De tassen, rugzakken en reistassen zijn zo ontworpen dat je optimaal inpakgemak hebt. Zo kun jij je spullen eenvoudig en makkelijk opbergen.

Samsonite Roader bestel je bij Travelbags

Heb jij je nieuwe stijlvolle rugzak, heuptas of reistas gevonden? Bij Travelbags bestel je deze eenvoudig en snel. Als officieel dealer van Samsonite kun je bij onze klantenservice terecht voor al je vragen of advies, zij helpen je graag verder.