Samsonite Magnum Eco

Met de introductie van de Samsonite Magnum Eco heeft Samsonite een volledig duurzame koffer in de markt gezet. Deze populaire serie koffers laat zien dat er duurzame alternatieven zijn voor het produceren van koffers. Samsonite Magnum Eco is een duurzame koffer, geproduceerd van petflessen en yoghurtpotjes.

1 - 1 van 1 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Samsonite Magnum Eco, een duurzaam alternatief

Zowel (vlieg)reizen als de productie van koffers staan nu niet echt bekend om hun duurzaamheid. Samsonite neemt hierin verantwoordelijk door de productie van Samsonite Magnum Eco. Het alternatief voor de standaard koffers die veelal gemaakt worden van polypropyleen, polycarbonaat of ABS. De schalen van de Samsonite Magnum Eco zijn gemaakt van yoghurtpotjes. Afhankelijk van het model tussen de 200 en 483 yoghurtpotjes. De voering aan de binnenzijde van de Magnum Eco is geproduceerd van gerecyclede petflessen. De meeste koffer fabrikanten produceren hun koffers in China, deze worden vervolgens per container op een boot naar Europa vervoerd. Ook hier heeft Samsonite gekozen voor productie van de koffers in Europa. Dit betekent dat de CO2 voetafdruk van deze koffer vele malen lager ligt dan alternatieven van andere merken en producenten. Daarnaast lever je met de Samsonite Magnum Eco niets in op kwaliteit.

De Samsonite Magnum Eco snel in huis

De Magnum Eco van Samsonite is leverbaar in verschillende maten en kleuren. Ga je snel op reis, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons is de Samsonite Magnum Eco uit voorraad leverbaar. Afhankelijk van wanneer je deze besteld wordt de koffer de volgende dag al bij je thuis geleverd. Heb je een vraag over de Samsonite Magnum Eco? Stel deze gerust aan onze klantenservice. Zij zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Rest ons niets dan jou alvast een hele fijne reis te wensen met je nieuwe en duurzame Samsonite Magnum Eco.