Samsonite Spinner 69

Spinner koffers zijn koffers 4 wielen die 360 graden kunnen draaien. Het grote voordeel ten opzichte van koffers met 2 wielen is dat deze rechtop kan blijven staan en wendbaarder is. De term “69” heeft betrekking op de hoogte van de koffer. De hoogte van de Samsonite Spinner 69 koffers is dus 69cm. De breedte varieert en binnen deze selectie koffers vind je dan ook koffers van 50-75 liter (voor 1 – 2 weken vakantie) en koffers van 75 – 95 liter (voldoende voor 2-3 weken vakantie). Welke Samsonite spinner 69 koffer kies jij?

1 - 36 van 41 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ruim aanbod Spinner 69 koffers uit diverse series

De spinner 69 koffers van Samsonite zijn veelal harde koffers en in meerdere series van Samsonite zijn deze te vinden. Een van de populairste modellen is de Samsonite Magnum Eco spinner koffer. Een duurzame lichtgewicht koffer die gemaakt is van gerecycled materiaal, met ook nog eens voldoende keuze in verschillende kleuren.

Indien je op zoek bent naar de hoogst haalbare kwaliteit spinner 69 koffer, ga dan voor de Samsonite C-Lite koffer. Verkrijgbaar in 4 kleuren en gemaakt van het onverwoestbare materiaal curv. Curv is extreem licht, maar toch ontzettend sterk en daarnaast behouden koffers gemaakt van curv te allen tijde hun vorm. Last but not least zijn deze koffers niet krasgevoelig, dus je koffer blijft er vrijwel bijna altijd als nieuw uit zien.

Alle Spinner 69 koffers zijn voorzien van een TSA slot, zodat al je spullen veilig zijn opgeborgen en je slot ook niet opengebroken wordt door de douane, mocht je naar Amerika reizen.