Samsonite Spinner 55

De spinner 55 koffers van Samsonite zijn handbagage formaat waardoor je de koffer mee kunt nemen het vliegtuig in. Dit kan ideaal zijn wanneer je een korte trip gaat maken waar je voldoende hebt aan alleen handbagage. De Samsonite spinner 55 is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

1 - 36 van 112 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Modellen Samsonite spinner 55

De spinner 55 is de handbagagekoffer van Samsonite. Er zijn veel verschillende modellen van de spinner 55 beschikbaar omdat ze binnen (bijna) elke collectie wel eentje uitbrengen. Hierin heb je de keuze uit zowel hardcase als softcase, net wat jij zoekt. Het zelfde geldt voor de kleuren. Doordat er zoveel verschillende modellen zijn, zijn er ook veel kleuren beschikbaar. Dus mocht jij zoeken naar een mooie, kwalitatief goede handbagagekoffer? Ga dan voor een van de Samsonite spinner 55 modellen!

Voordelen Samsonite spinner 55

Alle Samsonite spinner 55 modellen zijn voorzien van een TSA-slot. Op deze manier ben jij er zeker van dat je je spullen veilig kunt opbergen. En mocht je je koffer toch moeten inchecken dan weet je zeker dat je hem niet met een geforceerd slot zult terugvinden. Controlediensten beschikken namelijk over een loper waarmee ze elk TSA-slot kunnen openen zonder hem dus te forceren. Tevens kun je de koffer gemakkelijk meenemen doordat hij vier wielen heeft. Hierdoor kan hij gemakkelijk draaien en zal hij minder snel omvallen. Tevens worden de koffers van Samsonite gemaakt van kwalitatief goede onderdelen waardoor je koffer jaren mee zal gaan.