Gouden koffers

Ben je opzoek naar een gouden koffer? In ons assortiment vind je gouden koffers van alle topmerken. of je nou opzoek bent naar een handbagage gouden koffer of een grote koffer voor ruimbagage, je vindt ze in ons assortiment!

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Voor iedereen een gouden koffer 

In ons assortiment vind je verschillende maten koffers in de kleur goud. We maken onderscheid tussen kleine, middelgrote en grote gouden koffers. Kleine gouden koffers rekenen we tot de categorie ‘handbagage koffers’. Dit zijn kleine koffers die ideaal zijn voor reizen die niet langer duren dan drie dagen. Middelgrote gouden koffers bieden iets meer ruimte, en zijn geschikt voor reizen van ongeveer een week. Grote gouden koffers hebben plaats voor een hele garderobe. Gebruik de grote gouden koffer daarom voor lange reizen. Wil jij meer weten over welke koffer het beste bij jouw reis past? Bekijk dan ons uitgebreide advies.  

Harde en zachte gouden koffers 

Bij Travelbags heb je keuze tussen harde en zachte gouden koffers. Welke koffer het beste bij je reis past, ligt aan welk vervoermiddel je gebruikt. Een harde gouden koffer is stevig en beschermt je bagage tegen harde stoten. Dit soort koffer is heel handig voor tijdens een vliegreis. Daar kan er namelijk hard aan toe gaan tijdens een douanecontrole. De meeste harde gouden koffers worden gemaakt van polycarbonaat. Deze stof is 250 keer sterker dan glas. Zachte gouden koffers zijn flexibel en kunnen zich makkelijk in vorm aanpassen. Ideaal voor tijdens een auto- of busrit, omdat koffers dan meestal in een volle auto moeten passen. Zachte gouden koffers worden gemaakt van polyester. Deze stof is namelijk makkelijk uitrekbaar, maar blijft zijn oorspronkelijke vorm houden. Hier lees je meer over de verschillen tussen harde, en zachte koffers.  

Let goed op bij het reizen met een gouden koffer 

Bij het reizen met een gouden koffer is het altijd handig om voor de reis een kijkje te nemen op de website van jouw luchtvaartmaatschappij. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, en ga je zonder zorgen op reis. Per luchtvaartmaatschappij verschilt namelijk de maximaal toegestane massa van een gouden koffer. Handbagage koffers mogen meestal, als ze niet meer wegen dan 10 kg, mee aan boord van het vliegtuig.  

Welke gouden koffer moet je kiezen? 

Weet je nog niet welke gouden koffer het beste bij je past? Niet getreurd! Je kunt altijd een kijkje nemen in een van onze winkels. Daar kun je ze op je gemak uitproberen, en staat het winkelpersoneel klaar om je te helpen met als je vragen. Zo weet je zeker dat je op reis gaat met jouw ideale gouden koffer. Succes met shoppen!