Blauwe koffers

Blauwe koffers van alle topmerken vind je bij Travelbags! Of je nou opzoek bent naar een blauwe handbagage koffer of een blauwe koffer die je mee kan nemen op wereldreis, blauwe koffers in alle formaten van alle merken shop je bij Travelbags.

37 - 72 van 485 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Een blauwe koffer is altijd goed 

Blauwe koffers zijn altijd een goede keuze. De kleur is tijdloos, en blijft lang mooi. Of je nu gaat voor een donkerblauwe, of een felblauwe koffer; in ons assortiment vind je blauwe koffers in allerlei verschillende tinten, formaten en motieven. Zo vind je zonder twijfel iets wat bij je past. Topmerken als Samsonite, CarryOn en American Tourister blijven zich vernieuwen met de beste technieken. Ze bieden blauwe koffers met een optimaal gebruiksgemak.  

Een harde, of een zachte blauwe koffer? 

Bij Travelbags heb je keuze tussen harde en zachte blauwe koffers. Welke koffer het beste bij je reis past, ligt aan welk vervoermiddel je gebruikt. Een harde blauwe koffer is stevig en beschermt je bagage tegen harde stoten. Dit soort koffers is heel handig voor tijdens een vliegreis. Daar kan er namelijk hard aan toe gaan tijdens een douanecontrole. De meeste blauwe koffers worden gemaakt van polycarbonaat. Deze stof is 250 keer sterker dan glas. Zachte blauwe koffers zijn flexibel en kunnen zich makkelijk in vorm aanpassen. Ideaal voor tijdens een auto- of busrit, omdat koffers dan meestal in een volle auto moeten passen. Zachte blauwe koffers worden gemaakt van polyester. Deze stof is namelijk makkelijk uitrekbaar, maar blijft zijn oorspronkelijke vorm houden. Hier lees je meer over de verschillen tussen harde, en zachte koffers.  

Mag de blauwe koffer mee aan boord van een vliegtuig? 

Bij het reizen met een blauwe koffer is het altijd handig om voor de reis een kijkje te nemen op de website van jouw luchtvaartmaatschappij. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, en ga je zonder zorgen op reis. Per luchtvaartmaatschappij verschilt namelijk de maximaal toegestane massa van een blauwe koffers. Handbagage koffers mogen meestal, als ze niet meer wegen dan 10 kg, mee aan boord van het vliegtuig.  

Probeer de blauwe koffer uit 

Weet je nog niet welke blauwe koffer het beste bij je past? Niet getreurd! Je kunt altijd een kijkje nemen in een van onze winkels. Daar kun je ze op je gemak uitproberen, en staat het winkelpersoneel klaar om je te helpen als je vragen. Zo weet je zeker dat je op reis gaat met jouw ideale blauwe koffer. Succes met shoppen!