Samsonite Proxis

Deze gloednieuwe Samsonite Proxis heeft alles wat je zoekt in een koffer. Dankzij het exclusieve Roxkin materiaal, dat uit meerdere lagen bestaat en Samsonite zelf heeft ontwikkeld, is de Proxis koffer opvallend stevig, veerkrachtig en licht in gewicht. De Samsonite Proxis is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Ontdek de Samsonite Proxis, jouw ideale en betrouwbare metgezel op reis!

37 - 42 van 42 artikelen

Aanbevolen

Samsonite Proxis kopen? 

Samsonite, al jaren hét toonaangevende merk in de reisbranche weet ons weer te verrassen met een innoverende en vernieuwende collectie. De Samsonite Proxis! De Samsonite Proxis is een topprestatie. Deze innoverende koffer is gemaakt van het exclusieve en door Samsonite zelf ontwikkelde materiaal Roxkin. Het materiaal is zo sterk als steen (rock) en is zo beschermd als huid (skin), ook wel Roxkin genoemd. Het bijzondere van dit materiaal is dat het uit meerdere lagen bestaat, waardoor het de oorspronkelijke vorm opnieuw aanneemt. Ook is dit materiaal sterk, ontzettend schokbestendig, veerkrachtig en licht. Kortom, een doordachte en innoverende koffer waarmee jij jarenlang mee op reis kan. 

Ontdek de innoverende Samsonite Proxis koffers

Daarnaast mag de look en feel van de Proxis koffer niet ontbreken. Dit opvallende en stijlvolle design is speciaal ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Kies je voor Proxis, dan kies je voor duurzaamheid! De Samsonite Proxis is verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en kleuren. Wanneer je op zoek bent naar een handbagage koffer voor een weekendje weg, dan vind je deze in de Proxis collectie. Ook grotere formaten zijn in de Proxis collectie terug te vinden. Voor elke reis, groot of klein, heeft de Samsonite Proxis een passend formaat in de collectie. Deze innoverende, vernieuwende hoogwaardige Proxis koffers zijn ontwikkeld in de eigen productievestiging van Samsonite, in Europa! 

Samsonite Proxis koop je online bij Travelbags

Ben jij op zoek naar een exclusieve en kwalitatief goede koffer? Ga voor de Samsonite Proxis! Mocht er halsoverkop iets gebeuren met jouw Proxis koffer, geen probleem. Je krijgt er namelijk maar liefst 10 jaar garantie op. De komende jaren kun je met de Proxis veel mooie avonturen beleven. Ontdek deze exclusieve en vernieuwende collectie van Samsonite en ervaar de uitmuntende kwaliteit!