Exclusief! Samsonite Wecare garantie voor jouw koffer

Duurzame producten worden steeds belangrijker voor de consument, maar wanneer is een product nou duurzaam? De duurzaamheid kan bijvoorbeeld zitten in het materiaal, manier van produceren of in een lange levensduur. Samsonite heeft dit allemaal gecombineerd in de Proxis serie samen met de exclusieve Wecare garantie.

Proxis van Roxkin

De kofferserie Proxis is gemaakt van de nieuwste Samsonite innovatie; Roxkin. Een nieuw en ontzettend sterk materiaal, die zo goed bestand is tegen schokken dat het weer opnieuw zijn oorspronkelijke vorm aanneemt na een harde knal. Roxkin wordt gemaakt van polypropyleen en daarom zijn de schalen volledig recyclebaar. Het productieproces van de Proxis vindt plaats in Europa, wat korte transportafstanden garandeert, minder uitstoot en dus beter voor het milieu.  

Wecare programma

Om de Proxis koffer nog duurzamer te maken, biedt Samsonite de exclusieve Wecare garantie aan voor deze serie koffers. Bij de garantie zit een gemakkelijk en zorgeloos reparatieservice en krijgt jouw Proxis voorrang in het service centra. Bij schade wordt je koffer gerepareerd, zelfs bij eventuele transportschade die door de luchtvaarmaatschappij wordt veroorzaakt. Als je koffer wordt ingeleverd voor reparatie wordt er meteen een volledige check-up gedaan. Jij krijgt je koffer gerepareerd, schoon en (indien nodig) met nieuwe wielen weer terug. 

Niet te repareren?

Heeft je koffer toch zoveel schade opgelopen dat een reparatie niet mogelijk is? Dan vervangt Samsonite je koffer en wordt je oude gerecycled. De reserveonderdelen van de hoofdcomponenten worden bewaard en hergebruikt. De weinige onderdelen die niet recyclebaar of herbruikbaar zijn, worden op een verantwoorde manier verwijderd.

Ook als jij na minimaal 5 jaar beslist om geen gebruik meer te maken van je Proxis, kan je gebruik maken van het recycleprogramma. Je kan je koffer gratis inleveren en Samsonite zal hem recyclen of een nieuw leven geven.

Wel even registreren

Om van alle extra voordelen van je Proxis koffer te kunnen gaan genieten, dien je hem wel aan te melden bij Samsonite. Als je koffer is aangemeld kan je 10 jaar langer gebruik maken van het recycle- en/of herbestemmingsservice. Die 10 jaar komt bovenop de bestaande 10 jaar garantieperiode. Dus als je Proxis 20 jaar oud is, kan je hem nog steeds gratis laten recyclen. Bovendien ontvang je kosteloze personlaisatie bij de registratie van je koffer.

Marit

Marit