Secrid portemonnees

Secrid, het resultaat van vakmanschap en verfijnd handwerk op het hoogste niveau.

1 - 36 van 218 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Personaliseren
Personaliseren
Personaliseren

Secrid Portemonnee

Ben je op zoek naar een nieuwe portemonnee? Wellicht is de Secrid Wallet iets voor jou. Het Nederlandse merk Secrid speelt al een aantal jaren in op het nieuwe betalen, dit doen zij onder andere door de collectie Secrid Wallets. De Secrid Wallet is leverbaar in een uitgebreid kleuren assortiment, daarnaast zijn er verschillende soorten, waaronder de Secrid Miniwallet , en Secrid Slimwallet en de Secrid Twinwallet . Het verschil tussen de Slim Wallet en Mini Wallet is een drukknoopsluiting. De Secrid Twin Wallet heeft een dubbele pashouder, hierdoor kun je in plaats van 6 pasjes 12 pasjes meenemen.

De voordelen van een Secrid Wallet

Aangezien we steeds meer gebruik maken van pasjes en waarschijnlijk steeds minder van muntgeld of papiergeld is de Secrid Wallet een ideaal product en helemaal klaar voor de toekomst. De pasjes schuiven trapsgewijs uit de Secrid wallet, zonder het openen van de Wallet. Daarnaast is er iets ruimte tussen de pasjes waardoor deze minder snel slijten en langer mee gaan. Veiligheid staat bij de Secrid Wallet voorop, de pasjes kunnen dan ook niet van afstand uitgelezen worden zolang ze in de kaarthouder van de Secrid Wallet zitten. Daarnaast is de Secrid Wallet geschikt voor een beperkte hoeveelheid munt- en papiergeld.

Bestel Secrid Wallet Direct Online

Bij Travelbags is de hele collectie Secrid portemonnees verkrijgbaar. Alle modellen en kleuren zijn online te vinden. Bestel je een Secrid Wallet op werkdagen voor 22.59 uur, dan ontvang je deze de volgende dag al in huis. Mocht je meer informatie willen weten over de Secrid Wallet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze! Wij weten in ieder geval zeker dat je van een Secrid Wallet veel plezier van zal hebben! Toch liever een portemonnee waarin je veel muntgeld kwijt kunt? Bekijk dan de uitgebreide portemonnee collectie bij Travelbags.