Thule trolleys

De trolleys van Thule zijn sportief, duurzaam en altijd klaar voor de reis!

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Thule
Buitenkant
TSA slot
Uitbreidbaar
Gewicht lege koffer
Materiaal
Serie
Garantie periode
Print

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

Ontdek alle Thule trolleys

Het Zweedse merk Thule werd in 1942 opgericht en streeft er sindsdien naar om het leven van sportieve mensen makkelijker te maken. Het begon allemaal met de productie van sterke, gestroomlijnde dakkoffers en functionele fietsendragers voor liefhebbers van het buitenleven. Inmiddels is de collectie uitgebreid met rugzakken, reistassen, laptoptassen, trolleys en reisaccessoires. Deze worden allemaal ontworpen met het oog op de sportieve, avontuurlijke stedeling en bieden de ideale balans tussen design en functionaliteit. Dit geldt natuurlijk ook voor de trolleys die het merk maakt. Het slimme design heeft aan alles gedacht, dus is het slechts een kwestie van inpakken en wegwezen.

Sportieve trolleys

Thule maakt uiteraard goed gebruik van hun uitgebreide expertise op het gebied van avontuur, duurzaamheid en design. Deze kennis en ervaring worden ingezet bij het maken van de gehele collectie. De Thule trolleys ademen dan ook sportiviteit. Door het zien van deze stoere trolleys, krijgt iedereen zin in avontuur! En dat is precies waar de trolleys voor zijn gemaakt. Ze bieden voldoende stevigheid om bagage te beschermen en zijn tegelijk flexibel genoeg om in formaat te worden aangepast. Deze combinatie is mogelijk doordat de hardschalige achterkant is gemaakt van gegoten polycarbonaat en de voorkant van nylon. Het nylon zorgt ervoor dat de trolleys waterafstotend en flexibel zijn. In de trolleys is aan alles gedacht. Zo zijn er diverse vakken die het mogelijk houden om schone en vieze kleren te scheiden en zijn belangrijke items makkelijk toegankelijk in het voorvak. Er zijn diverse handbagagemodellen verkrijgbaar die mee aan boord mogen bij vrijwel iedere vliegtuigmaatschappij. Ook heeft Thule slimme, ruimere trolleys die op meerdere manieren gebruikt kan worden. Zo kan een van de modellen ook worden opgesplitst in twee aparte reistassen en is een andere trolley op meerdere plekken te openen. Alle slimme features zijn verpakt in een tijdloos design dat tegen een stootje kan en er na allerlei avonturen nog steeds fraai uitziet.

Bestel Thule trolleys online

De trolleys van Thule zijn onderdeel van de populaire Subterra serie. Deze serie combineert design en functionaliteit tot in de puntjes. Natuurlijk mogen de Thule Subterra trolleys niet ontbreken in de collectie van Travelbags.nl. Bestel vandaag nog een multifunctionele, flexibele Thule trolley die klaar is voor iedere reis.