Thule Crossover 2

Maak kennis met de Thule Crossover 2. Deze serie is doelbewust ontworpen om alles geordend, toegankelijk en beschermd te houden tijdens je zakelijke reis.

1 - 12 van 12 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de Crossover 2 collectie van Thule

Thule, het merk van Zweedse afkomst heeft al zijn bestaan sinds 1942. Het merk is begonnen met het produceren van dakkoffers en functionele fietsendragers. Inmiddels heeft het merk de collectie uitgebreid met tassen, laptoptassen, rugzakken, trolleys en koffers. De tassen en koffers uit de collectie zijn geïnspireerd op het buitenleven, maar gemaakt voor het stadsleven. Of je de natuur gaat ontdekken, de wereld rond gaat reizen of geniet van het actieve leven. Thule ontwikkelt slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk zijn en je veilig en gemakkelijk al je spullen kan vervoeren, waar je ook naartoe gaat. Een Thule tas is ideaal om te gebruiken voor zakelijke en persoonlijke doeleinden. Een perfecte rugzak hiervoor is de Thule Crossover 2.

Geordend op reis met de Thule Crossover 2

De Thule Crossover 2 is speciaal ontwikkeld om geordend, toegankelijk en beschermd je persoonlijke eigendommen mee te nemen. De Crossover 2 bestaat uit onder andere backpacks, laptoptassen, trolleys en bijbehorende reisaccessoires voor de zakelijke reiziger. De Thule Crossover 2 is functioneel en zorgt ervoor dat je overzichtelijk al je persoonlijke eigendommen kan opbergen. De collectie is te herkennen aan de strakke lijnen, rijke kleuren en subtiele design. Dankzij het laptopvak is het meenemen van je laptop met de Thule Crossover 2 geen enkel probleem. Daarnaast heeft de Crossover 2 een duurzaam ontwerp met verhoogde stroken voor extra bescherming van lichtgewicht en is de totaalcollectie gemaakt van slijtvast materiaal.

Bestel een Thule Crossover 2 online bij Travelbags

Op zoek naar een duurzame, praktische rugzak, laptoptas of reistrolley waar je goed georganiseerd al je persoonlijke eigendommen in kan vervoeren? Kies dan een favoriet model uit de Thule Crossover 2 serie. De Crossover 2 is verkrijgbaar in verschillende formaten, modellen en kleuren en ideaal voor de zakelijke reiziger!