Thule Landmark

Verken de wereld met de Landmark collectie van Thule. De rugzakken uit deze collectie nemen je mee op avontuur.

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

Thule, sinds 1942

Het was 1942 toen het Zweedse merk Thule werd opgericht. Het werd opgericht met de gedachte mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. Zo begon het allemaal met het produceren van dakkoffers en slimme fietsendragers. Of je de natuur gaat ontdekken, de wereld rond gaat reizen of geniet van het actieve leven. Het merk wilde actieve mensen en gezinnen helpen om belangrijke persoonlijke en werkgerelateerde items veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren.

De Landmark collectie: strak, functioneel en Zweedse degelijkheid

De Landmark collectie van Thule bestaat uit verschillende rugzakken met een veelzijdig design.Thule combineert strak en functioneel design met Zweedse degelijkheid. Deze combinatie is terug te zien in de stoere en stijlvolle rugzakken van de Landmark collectie. De rugzakken zijn praktisch in gebruik, modern en bieden voldoende ruimte voor het meenemen van je dagelijkse benodigdheden. Voor iedere reis heeft de collectie een perfecte metgezel. Ook voor een sportieve vakantie heeft Thule de perfecte rugzak in de collectie die onder andere waterbestendige ritsen hebben. De Landmark collectie biedt tassen aan van 40, 60 of 70 liter en maakt daarnaast onderscheid in tassen voor mannen en vrouwen. Zo heb jij altijd de tas die bij jou en jouw wensen past.

De Landmark collectie van Thule bestel je bij Travelbags

Ervaar de Zweedse kwaliteit en ga het avontuur aan met een rugtas uit de Landmark collectie. Ga je naar school, je werk of een heb je een lange vakantie op de planning staan? Met Thule aan je zijde ga je veilig en comfortabel op reis. Bij Travelbags is er een veelzijdige keuze in tassen uit de Landmark collectie van het merk Thule!