Thule Paramount

Maak kennis met de Thule Paramount, deze duurzame rugzak is perfect voor het stadsleven.

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de Thule Paramount collectie

Het Zweedse merk Thule is opgericht in 1942 met de gedachte om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. Thule wil actieve mensen helpen om alles wat dierbaar is veilig, gemakkelijk in stijl te vervoeren, zodat iedereen de vrijheid heeft om het actieve en avontuurlijke leven vorm te geven. Thule is in 1942 begonnen met het produceren van dakkoffers en functionele fietsendragers. Inmiddels heeft het merk de collectie uitgebreid met tassen, laptoptassen, rugzakken, trolleys en koffers. De tassen en koffers uit de collectie zijn geïnspireerd op het buitenleven, maar gemaakt voor het stadsleven. Een Thule tas is ideaal om te gebruiken voor zakelijke en persoonlijke doeleinden. Een perfecte rugzak hiervoor is de Paramount.

Thule Paramount: modern en duurzaam

De Paramount uit de collectie van Thule is een duurzame rugzak, die perfect is te gebruiken voor het stadsleven. Deze backpack van Thule is erg handig om dagelijks te gebruiken, maar ook voor werk en school. De Paramount backpack biedt voldoende ruimte voor het meenemen van een laptop of tablet. De extra beschermhoes met extra klepsluiting zorgt voor een optimale bescherming van je laptop. Daarnaast neem je zonder moeite je dagelijkse benodigdheden mee in deze praktische rugzak, dankzij de optimale bescherming van deze tas. De Paramount is te herkennen aan de opvallende en afrolbare bovenkant. De Paramount backpack is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren en ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

Bestel een Thule Paramount rugzak online

Op zoek naar een praktische en stijlvolle laptoptas voor naar je werk of school? Ga dan voor de Thule Paramount. Deze praktische en moderne laptoptas biedt voldoende ruimte voor het meenemen van je dagelijkse benodigdheden. Daarnaast is de extra bescherming van je laptop een extra voordeel van deze Paramount backpack. Kies een kleur en formaat uit de collectie en bestel je Thule Paramount rugzak bij Travelbags.