Thule EnRoute

De EnRoute collectie van Thule bestaat uit sportieve dagrugzakken. Deze stoere rugtassen hebben een robuuste look en functionele indeling.

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Thule EnRoute

Het Zweedse merk Thule werd in 1942 opgericht om mensen en natuur dichter bij elkaar te brengen. Het merk wilde actieve mensen en gezinnen helpen om belangrijke persoonlijke en werkgerelateerde items veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Het begon allemaal met de productie van dakkoffers en functionele fietsendragers. Inmiddels is het merk ook actief in de tassenmarkt en biedt het tassen in allerlei soorten en maten. De tassen zijn geïnspireerd op het buitenleven, maar gemaakt voor het stadsleven. Gebruik een Thule tas dus gerust iedere dag voor zakelijke of persoonlijke doeleinden. Dankzij de uitstekende kwaliteit zijn alle belangrijke items in stijl beschermd. Een ideale rugzak voor dagelijkse bezigheden is te vinden in de EnRoute collectie van Thule.

Thule EnRoute: veelzijdig design

De EnRoute collectie van Thule bestaat uit verschillende rugzakken met een veelzijdig design. Deze stoere tassen zijn niet alleen geschikt voor het meenemen van een laptop, ze kunnen ook prima gebruikt worden tijdens een sportieve activiteit. Enkele modellen zijn zelfs geschikt om een waterreservoir in mee te nemen. Hoewel de functionaliteiten en inhoud per model verschilt, is het design duidelijk te herkennen. Een EnRoute rugzak heeft een gestroomlijnde look met afgeronde hoeken. Het verstevigde voorpaneel heeft een rechthoekige look en zorgt voor een speels effect. Verdeel persoonlijke items over de verschillende vakken om zo iedere dag georganiseerd en in stijl naar school of het werk te gaan. De rugzakken zijn ook uiterst geschikt als handbagagetas of citytriprugzak. De EnRoute dagrugzakken van Thule zijn dan ook een ideale reisgezel voor dames en heren.

Bestel Thule EnRoute tassen online

Een Thule EnRoute rugzak is online verkrijgbaar bij Travelbags.nl. Kies uit de verschillende modellen een tas die qua functionaliteiten en inhoud past bij de persoonlijke wensen. Er kan ook gekozen worden uit verschillende opvallende kleuren zoals grijs, geel en aubergine. Er is ongetwijfeld een perfecte EnRoute dagrugzak voor iedere sportieveling