Thule Gauntlet

Als je met je laptop op pad gaat wil je deze natuurlijk goed beschermen. De Gauntlet serie van Thule biedt verschillende sleeves en attaches om jouw laptop veilig overal mee naar toe te nemen.

1 - 6 van 6 artikelen

Aanbevolen

Thule

Het Zweedse merk Thule is opgericht in 1942. Thule staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. De producten van Thule maken het mogelijk om te reizen met gemak en veiligheid. Elk product is ontworpen met een krachtige combinatie van technologie, duurzaamheid en stijl. Met de producten van Thule kun je op en handige en veilige manier de wereld verkennen. Thule heeft naast de Gauntlet series nog veel meer producten in het assortiment. Zo verkopen zij onder andere tassen, koffers, reistassen, rugzakken, fietsendragers en dakkoffers.  Oftewel met het merk Thule kun jij de hele wereld ontdekken door hun betrouwbare, veilige en duurzame producten.

Gauntlet: Veilig met je laptop op pad

In de Gauntlet serie van Thule vind je items die ervoor zorgen dat jij veilig met je laptop de deur uit kan. Een laptopsleeve kun je gebruiken als je tas geen laptopvak heeft of je wilt je laptop extra beschermen. De stijlvolle Attache tassen van Thule zijn speciaal gemaakt voor je laptop en alle benodigdheden. In deze tas kun je eenvoudig je oplader of andere kabels meenemen. Ook is er ruimte voor pennen, potloden of een A4 papier. Door het compacte design neem je alles eenvoudig met je mee. Het is wel belangrijk dat je laptop goed in de tas of sleeve past. Bekijk daarom eerste welk formaat laptop je hebt voordat je een Thule sleeve of attache bestelt.

Thule Gauntlet bestellen bij Travelbags

Heb jij jou nieuwe sleeve of attache tas gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij Travelbags. Dan kun jij snel veilig met je laptop naar werk of school. Op zoek naar een rugzak met laptopvak? Bekijk dan de laptoptassen collectie van Thule bij Travelbags.