Tumi Tassen

Het merk Tumi is opgericht in 1975. De naam is afgeleid van een ceremonieel mes uit Peru. De eerste winkel met Tumi-producten opende in 1997 in Californië de deuren.

1 - 36 van 63 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Ontdek de Tumi tassen collectie

Het merk specialiseerde zich in de productie van hoogwaardige leren goederen, zoals aktetassen, laptoptassen, trolleys voor de veeleisende zakelijke en frequente reiziger. Het internationale merk is verkrijgbaar in 65 landen en er zijn inmiddels meer dan 180 winkels in grote steden. Het wordt beschouwd als een van de grootste merken wereldwijd als het gaat om luxueuze reistassen en koffers. Tumi dankt het succes aan de voortdurende focus op haar belangrijkste principes: hoogwaardige kwaliteit, superieure functionaliteit en technische innovatie.

Tassen van Tumi, waarbij de details het verschil maken

Tumi weet als geen ander dat geen klant hetzelfde is. Elke klant reist op zijn of haar eigen manier. Tumi heeft een breed aanbod artikelen dat voldoet aan veel verschillende eisen. Naast koffers en tassen voor kantoor en op reis biedt het merk onder andere handtassen, schoudertassen en rugzakken. Tassen en koffers van Tumi hebben een wereldwijde reputatie van exclusiviteit en ongeëvenaarde functionaliteit. Het merk heeft meer dan 25 patenten op de naam staan voor het ontwerp en de technische aspecten van tassen. De indeling van Tumi tassen is met de tijd meegegaan en biedt nu ook plek aan laptops of tablets. De lichtgewicht reistassen van het luxe merk Tumi laten zien dat er zorgvuldig is nagedacht over elk onderdeel: de slimme details, de gebruikte materialen en de functionaliteit.

Ontdek de Tumi tassen op Travelbags.nl

Kwaliteit is het woord waar het allemaal om draait bij Tumi. Bij de productie wordt aan elk aspect en detail zeer veel aandacht besteed. Alleen op die manier kan er een product worden gecreëerd dat met geen enkele andere tas te vergelijken is. Dit wordt wel het Tumi-effect genoemd. En het mooie is dat je nu zelf dat effect kunt ervaren! Bij ons is een uitgebreide collectie van Tumi tassen en rugzakken verkrijgbaar. Neem dus snel een kijkje en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod tassen.