Tumi Alpha

Technologie en gebruiksvriendelijkheid staan centraal bij de Tumi Alpha collectie. De lijn bevat zowel zakelijke items als reisbagage. Perfect voor de zakelijke reiziger.

37 - 71 van 71 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Tumi Alpha collectie

De Tumi Alpha collectie is een zakelijke lijn met tassen, laptoptassen, reisbagage en portemonnees van het prestigieuze merk Tumi. Het Amerikaanse merk heeft al jarenlang ervaring met het produceren van exclusieve reisbagage, accessoires en tassen. Uitstraling, kwaliteit en comfort staan dan ook centraal bij het merk. Ieder product doorstaat diverse testen voordat het in de collectie wordt opgenomen. Zo kan Tumi klanten verzekeren van een kwalitatief product dat jarenlang met plezier gebruikt kan worden. Met een Tumi product in huis, weet je dat je goed zit.

Tumi Alpha: gebruiksvriendelijkheid en technologie

De Alpha collectie van Tumi bestaat uit zowel zakelijke items als reisbagage. De collectie is uiterst geschikt voor dagelijks gebruik naar werk of school. Compacte, comfortabele rugzakken worden afgewisseld met comfortabele reisbagage en elegante accessoires. Bij het ontwerpen van de Alpha collectie vond Tumi gebruiksvriendelijkheid en technologie erg belangrijk. In de tassen is precies genoeg ruimte voor een laptop, documenten en andere zakelijke of persoonlijke items.Compartimenten in de rugzakken zijn dan ook TSA-goedgekeurd zodat de laptop bij beveiligingapparatuur gewoon in de tas kan blijven. Dit maakt een Alpha tas van Tumi perfect voor iedere dag. De collectie is afwisselend vervaardigd uit leder of hoogwaardig nylon. Het is maar net wanneer het het beste bij het product en de wensen en behoeften past. De items uit de Tumi Alpha collectie sluiten naadloos op elkaar aan. Zo is er rekening gehouden met het combineren van zakelijke items met reisbagage door middel van een smartsleeve. Zodat beide producten goed te combineren zijn, om de klant optimaal te voorzien van gebruikersgemak.

Shop de Tumi Alpha collectie online

Een item uit de Tumi Alpha collectie, gaat een leven lang mee. De uitmuntende kwaliteit en het tijdloze design zorgen voor een product dat langdurig gebruikt kan worden. De tassen worden gemaakt van sterk nylon of hoogwaardig leder en zijn afgewerkt met stijlvolle details. Bekijk de zakelijke items of reisbagage online en snel bij Travelbags.