Fjällräven sale

Het sterke Zweedse merk staat bekend om de kwalitatieve, sterke en duurzame tassen. Tassen die zijn gemaakt om er mee op pad te gaan. Zoek een leuke Fjällräven tas uit en ga ermee op avontuur!  Weet je wat zo leuk is? Dit is de sales pagina van Fjällräven, hier vind je de populaire tassen voor outlet-prijzen!

37 - 72 van 92 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Het merk Fjällräven

Het outdoormerk en bedrijf is ruim 50 jaar geleden ontstaan in Zweden. De oprichter Ake Nordin ontwikkelde zijn houten rugzakframe waar bijna iedereen van heeft gehoord. Fjällräven wil iedereen laten genieten van de natuur op een comfortabele manier. Net als vroeger, halen de medewerkers nog steeds inspiratie uit de natuur tijdens het ontwikkelingsproces. De tassen zijn ontworpen met aandacht waar kwaliteit en comfort voorop staan.

Fjällräven: Breed assortiment

Fjällräven heeft een breed assortiment aan tassen onder het merk staan o.a. heuptassen, laptoptassen, rugzakken, schooltassen en nog veel meer. Voor elke gelegenheid heeft dit Zweedse merk een tas. Eén van de bestsellers van het merk is de serie Kånken rugzakken. Deze rugzak is in 1978 ontwikkeld zodat kinderen geen last krijgen van hun rug tijdens het dragen van een rugzak. De schoolrugzak is licht van gewicht en houd de ruggen recht tijdens het dragen. Zelfs nu worden de Kånken rugzakken nog steeds gedragen en zijn ze verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Deze rugzak is perfect voor een schooltas door de onverwoestbare aard en ultieme draagcomfort. Fjällräven Kånken vind je hier met een mooie aanbiedingsprijs. Filter op kleur of op materiaal en maak je zoektocht gemakkelijker!

Travelbags & Fjällräven

Travelbags heeft, als officiële Fjällräven-dealer, een groot assortiment in Fjällräven tassen. Ook de Fjällräven tassen in de sale zijn goed vertegenwoordigd. Bij een aankoop van een Fjällräven tas bij Travelbags krijg je 2 jaar fabrieksgaratie op jouw aankoop.

Niet jouw nieuwe tas met korting kunnen vinden? Geen paniek, Bekijk de tassen sale pagina voor een compleet aanbod van alle tassen die in de aanbieding zijn