Fjällräven Kajka

De Fjällräven Kajka is een geavanceerde trekkingrugzak met een klassieke Fjällräven look. Deze comfortabele rugzak is geschikt voor iedere ontdekkingstocht.

 

1 - 18 van 18 artikelen

Aanbevolen

Fjallraven Kajka

Fjällräven is een Zweeds merk dat ruim 50 jaar geleden werd opgericht door åke Nordin. Deze jonge padvinder ontwikkelde een houten rugzakframe. Het houten frame was net zo sterk en functioneel als de veel gebruikte aluminium frames, maar zorgde voor ruim 90% minder uitstoot van schadelijke stoffen. Het milieubewuste aspect staat dan ook al vanaf het begin centraal bij het merk. Zo wil Fjällräven bijdragen aan een verbeterd klimaat waar toekomstige generaties nog lang van kunnen genieten. Het gebruik van houten frames is nog steeds een van de aspecten die de Fjällräven rugzakken onderscheid van andere merken. Het frame wordt zelfs gebruikt voor grote, functionele backpacks zoals de Kajka rugzakken.

Op avontuur met een Kajka backpack

De Kajka collectie van Fjällräven bestaat uit geavanceerde trekkingrugzakken in verschillende formaten. Deze backpacks hebben een comfortabel, duurzaam en ergonomisch design en zijn hierdoor een perfecte reisgezel. De Kajka tassen hebben een houten frame en zijn geschikt voor het dragen van veel gewicht. Ga backpacken in Australië, Nieuw Zeeland of Indonesië en neem in deze tijdloze tas alles mee voor een onvergetelijke reis. Doordat de rugzak aangepast kan worden aan ieder lichaam, zal de tas altijd comfortabel gedragen kunnen worden. Een Kajka backpack wordt gemaakt van Vinylon F, een vrijwel onverwoestbaar materiaal dat uiterst geschikt is voor het maken van sterke, waterresistente backpacks. Vinylon F is van nature bestand tegen water en hoeft daardoor niet gecoat te worden. Optimale bescherming van persoonlijke reisbenodigdheden is hierdoor gegarandeerd.

Bestel Kajka backpacks online

De Kajka backpacks zijn uiteraard verkrijgbaar bij Travelbags. Deze handige backpacks zijn geschikt voor zowel heren als dames. Kleinere vrouwen kunnen een speciale variant voor dames kopen. Lange vrouwen en mannen kunnen goed uit de voeten met een unisex exemplaar. Shop een Kajka met een inhoud naar keuze eenvoudig en snel online bij Travelbags