Fjallraven

De kwalitatieve, sterke en duurzame producten van Fjallraven zijn gemaakt om er op uit te gaan. Naast de meest bekende Fjallraven Kanken rugzak vind je bij Travelbags een ruim aanbod in dagrugzakken, backpacks, reistassen en reisaccessoires. Ga het avontuur aan en neem Fjallraven met je mee.

1 - 36 van 164 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Fjällräven

Het Zweedse outdoormerk en bedrijf Fjällräven is ruim 50 jaar geleden ontstaan toen oprichter Ake Nordin zijn inmiddels wereldberoemde houten rugzakframe ontwikkelde. De jonge Zweedse padvinder trok destijds veel bekijks in de Zweedse bergen met zijn slimme uitvinding en ook nu nog streeft het sympathieke buitensportmerk er naar om iedereen op een comfortabele manier van de natuur en het actieve buitenleven te laten genieten. Net als vroeger halen de medewerkers van Fjällräven bij de ontwikkeling van hun rugzakken en buitensportproducten inspiratie uit de natuur.

Maak kennis met een onvervalste Fjällräven-klassieker, de rugzak Kånken

De rugzak Kånken is een van de absolute succesnummers van het Zweedse Fjällräven. Aan het eind van de jaren 70 van de vorige eeuw bleek dat steeds meer kinderen last kregen van hun rug door het dragen van schoudertassen die toen erg in de mode waren. åke Nordin besloot daarom om in 1978 een basic schoolrugzak te ontwikkelen die licht van gewicht was en de ruggen van de Zweedse schooljeugd recht hield. Ook vandaag de dag houdt de Kånken menig rug recht en deze duurzame en robuuste rugzakklassieker kent inmiddels vele eigentijdse varianten, zoals de Kånken Mini voor kleinere kinderen en een speciale uitvoering met een zacht verdikt vak voor je laptop. Bovendien zijn ze in de meest uiteenlopende kleuren te bestellen. Naast deze onverwoestbare schoolrugzak heeft Fjällräven ook diverse grotere rugzakken voor kortere of langere trektochten door de bergen die perfect aansluiten bij de overige productlijnen van dit Zweedse outdoormerk. De designs zijn altijd praktisch en de materialen zijn bijzonder slijtvast. Maar ook voor een robuuste en stijlvolle shopper kun je bij Fjällräven terecht. Laat je inspireren door de natuurlijke spirit van dit Zweedse buitensportmerk en ervaar het draagcomfort!

Comfortabele, slijtvaste rugzakken van Fjällräven bestel je eenvoudig op Travelbags

Een gezonde rug is heel wat waard! Met een rugzak van het Fjällräven zit je dan altijd goed. Of je nu gaat voor de klassieke Kånken-rugzak voor dagelijks gebruik en school of een grotere robuuste backpack voor langere trektochten in de bergen, een rugzak van Fjällräven houdt je rug altijd goed recht. Veel plezier met je stoere en slijtvaste rugzak of tas van Fjällräven!