Zwarte tassen

De zwarte tassen van Travelbags maken elke outfit compleet. In onze collectie vindt je verschillende maten, vormen en materialen. Of het nou zomer of winter is de zwarte tas is altijd gemakkelijk te combineren. Ga je voor de traditionele tas of juist een hippe zwarte tas? Elke tas heeft zijn eigen charme. Kies uit een gave zwarte tas met een kleurrijke draagriem of juist een handig model met veel vakken.

865 - 900 van 1.053 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Een zwarte tas past in elke garderobe

Goede tassen zijn een musthave voor elk persoon. Of je nou een dagje of een weekendje weg gaat, een kwalitatieve tas maakt dit allemaal een stuk gemakkelijker. Opzoek naar een grote zwarte shopper of juist een kleine schoudertas, bij Travelbags ben je aan het goede adres! Wij hebben zwarte lerentassen, maar ook van polyester en nog vele andere materialen. Van meer dan 50 top merken, zoals Burkely, Kurt Geiger en NIKKI.

De modellen zwarte tassen

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte zwarte tas, dan heb je daar je redenen voor. Travelbags beschikt over verschillende soorten modellen. Wie veel met de fiets reist kan kiezen voor de zwarte fietstassen en voor wie elke dag de laptop mee naar het werk neemt kan juist gaan voor de zwarte laptoptassen. Ga je nog naar school? Dan beschikken wij ook over toffe zwarte schooltassen. Ook stijlvolle zwarte handtassen van diverse topmerken vind je in ons assoritment. 

Koop jouw zwarte tas offline of online bij Travelbags

Online of in de winkel een zwarte tas gezien en wil je er graag meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met deskundig advies, zodat jij de zwarte tas hebt die bij jou past. Bestellingen voor 22:59 uur worden de volgende dag al geleverd! Wil je nog sneller beschikken over jou zwarte tas, kom dan langs in een van onze drie winkels.