Zwarte clutches

De clutch is een kleine tas die handig is voor gelegenheden zoals een feestje of een borrel. De tas is groot genoeg voor je sleutels, geld en telefoon, kortom je essentials. De zwarte clutch is ook nog eens gemakkelijk te combineren door de kleur.

1 - 15 van 15 artikelen

Aanbevolen

De little black dress onder de tassen

De zwarte clutch wordt veelal gezien als de little black dress onder de tassen. Eigenlijk moet elke vrouw er wel eentje in haar bezit hebben. Want met de zwarte clutch kun je alle kanten op! Zwart is de perfecte kleur omdat hij eigenlijk overal wel bij past. Hierdoor kun je lekker combineren en hoef je eigenlijk geen rekening te houden met je kledingkeuze. Je hebt de keuze uit verschillende topmerken zoals MOSZ, Myomy en Bulaggi.

Leren zwarte clutches

De meeste zwarte clutches zijn gemaakt van leer. Leer is een duurzaam product dat kwaliteit en ook luxe uitstraalt. Er zijn verschillende soorten leer waar je uit kunt kiezen. De verschillende leersoorten brengen ook verschillende prijzen met zich mee. Hierdoor is er altijd wel een geschikte zwarte clutch voor elk budget. Ga jij voor een klassieke zwarte clutch of voor één van de hippere modellen?