Zwarte luiertassen

Is er bij jullie of bij iemand anders een kleine op komst? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. Hier kun je namelijk alle zwarte luiertassen vinden die Travelbags in haar assortiment heeft. Door te kiezen voor een zwarte luiertas zorg je ervoor dat hij altijd goed staat bij elke outfit en kinderwagen.

1 - 35 van 35 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Zwarte luiertas rugzakken

Bij Travelbags is er een ruime keuze uit zwarte luiertassen in een rugzakmodel. Een rugzak brengt veel voordelen met zich mee maar de belangrijkste is toch wel dat het gewicht verdeeld wordt over beide schouders. Hierdoor wordt het minder zwaar om met je zwarte luiertas te sjouwen. Nu zijn rugzakken in veel gevallen dieper dan bijvoorbeeld een schoudertas. Hier moet wel rekening mee worden gehouden met het indelen van je luiertas. In het assortiment zitten niet alleen rugzak luiertassen maar ook schoudertassen. Deze kun je in veel gevallen gemakkelijker om je kinderwagen hangen waardoor je de tas helemaal niet hoeft te dragen. Beide modellen van de zwarte luiertas hebben voor en nadelen en de keuze voor het model ligt volledig bij jou!

Leren zwarte luiertassen

Veel van de zwarte luiertassen in het assortiment van Travelbags zijn gemaakt van leer. Een van de kenmerken van leer is dat het een zeer stevig materiaal is. Bij een luiertas is dit erg van belang omdat je alles mee moet kunnen dragen, voor zowel baby als voor jezelf, zonder dat je tas het begeeft. Tevens gaat leer lang mee waardoor je de luiertas in veel gevallen sowieso wel een tweede leven kan krijgen, in welke vorm dan ook. In het begin kan het leer iets aan de stugge kant zijn maar hoe meer jij je zwarte luiertas gebruikt, hoe soepeler hij zal gaan worden. En je nieuwe zwarte luiertas zul je waarschijnlijk veel gaan gebruiken dus dit zal snel gaan!