Zwarte shoppers

De zwarte shopper is handig voor veel verschillende doeleinden. Zo is de zwarte shopper handig voor werk, school, boodschappen maar ook voor een dagje weg is deze tas zeer geschikt. Kortom met een zwarte shopper zit je altijd goed; wat je ook gaat doen!

1 - 36 van 88 artikelen

Aanbevolen

Voor 22:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen retourneren

Zwarte shoppers met rits

Het grootste gedeelte van de zwarte shoppers in de webshop van Travelbags zijn uitgerust met een rits als sluiting voor het hoofdvak. De ritssluiting is erg populair en dat is dus ook goed terug te vinden in het aanbod van de zwarte shoppers. De rits is bij veel mensen een favoriet omdat het gemakkelijk is om je tas te openen en te sluiten.  En toch zijn je spullen goed opgeborgen in je zwarte shopper. Ook is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor een andere sluiting van het hoofdvak zoals een drukknoop of een magneetsluiting.

Zwarte shoppers van leer

De zwarte shopper van leer is ook in veel gevallen erg gewild. Het grootste gedeelte van het aanbod bestaat dan ook uit leer en imitatieleer. Omdat je zwarte shopper waarschijnlijk veel gaat meemaken is leer ook een goede keuze. Leer heeft namelijk de eigenschap dat het lang meegaat en zijn kwaliteit meestal behoudt. Het leer kan goed tegen zwaar gebruik en is gedeeltelijk waterdicht. Veel mensen denken dat leer stug is. Dit is echter niet het geval. Hoe vaker en langer jij je zwarte shopper gebruikt hoe flexibeler je tas gaat worden. Maar ondanks dat je tas flexibeler wordt, behoudt hij wel de sterkte. Het grootste voordeel dat imitatieleer met zich meebrengt is het feit dat het waterafstotend is en afwasbaar. Mocht er dus een vlekje op je tas komen is de kans aanwezig dat je hem er zo weer af kunt halen. Kortom (imitatie)leer is een zeer goede keuze wanneer je moet kiezen voor een materiaal voor je zwarte shopper.